|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() Metodun eğitim ,hedefin evrensel ölçekli bir temsil amacın ise Allah'ın rızası olması süpriz mi olur. Hareket neredeyse 50 yılını devirdi hala metodunu amacını ve hedefini anlayamamışsanız müthişsiniz.. Gülen'in bu denli tartışılır olmasını da anlayabilmiş değilim 30 yıl önce de vaazlar veriyor eğitim kurumlarının açılmasını teşvik ediyor manevi destekçisi oluyor hoşgörü ve diyalog diyordu..30 yıl sonra da aynı şeyleri diyor. Küresel ölçekte bir islami temsil ,İslamiyet dünyada azınlık,müslümanlar dünya da azınlık.. Çoğunluğa islam ve müslümanlık adına güzel örnekler verebilmek. Mağara da elinde kalaşnikof ile poz vermenin islamiyet olmadığını vurgulamak..
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Metod verdiğim Linkte mevcuttur... Amaç ! Müslümanların Önünü açmaktır...! Asrın Firavun ve Deccaline Karşı Kuvvet ve Mücahidlikle karşı çıkan Müslümanların Önnü açmaktır !!! |
||
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yavuz-Selim, muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'yi samimi bulmadığınızı söylemişsiniz. Bu sözünüz doğru değildir. Fethullah Gülen samimi bir insandır. Fethullah Gülen'in samimi olduğu apaçık ve reddedilemez gerçeğini görmeniz için, onun İslami konularda yapmış olduğu sohbetlerine ve vermiş olduğu vaazlarına dair onlarca, yüzlerce videosunu can kulağıyla dinleyerek seyredin. Siz, o onlarca, yüzlerce videoyu can kulağıyla dinleyip seyrettikten sonra vicdanınız gerçekleri görerek Fethullah Gülen'in samimi olduğuna kesin olarak inanacaktır inşaallah.
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Fethullah Gülen, mücahidlere terörist dememiştir. Silahlı cihad devlet eliyle yapılır. Eline silah alıp sivil, polis, asker demeden insanları öldüren katillere mücahidler demen doğru olmaz. Her önüne gelen, eline silah alıp cihad yapıyorum diyerek fitne çıkarıp ona buna saldırıp kan döküp insanları öldürüp katliamlar yaparsa dünya tam bir cehenneme döner. Kan dökücü katillerle, Allah yolunda savaşan mücahidleri birbirine karıştırmak doğru olmaz. |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fethullah hocamı size bunları öğretiyor Allah aşına ! ha bu arada bizi gülennin demeçlerini ve onun medyasını bilmeseydik görmeseydik dinlemeseydin yutacaktıkta yutmuyoruz ne yazık bal gibide terörist diyor ! Konu Ammar tarafından (04-14-2012 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
çünkü senin saydğın " Yani kafasına esen herkes cihad ediyorum diyerek eline silah alsın, bomba alsın, her tarafta silahlar, bombalar patlasın, insanların kolları bacakları koparak havalarda uçuşsun, kafaları beyinleri dağılsın, kör olsunlar gözleri çıksın, bağırsakları, iç organları paramparça olsun dışarı sarksın, çıksın, kadınlara tecavüz edilsin, pek çok insan sakat kalsın, dünyada; din, can, namus, mal, akıl sağlığı kalmasın, her aklına esen silahı, bombayı eline alıp cihad yapıyorum diyerek fitne çıkardığı için hiçbir yerde huzur ve güven ortamı kalmasın, dünyanın her tarafı cehenemî bir ortama bürünsün;" tamamı o terörist dediklerinin başına geldiği için cihad ediyorlar... Allah sizde verse güzel bir işgal o zaman anlarsınız ! kadınlarınız bacılarını namuz şerefiniz 5 paralık olduğunda görecez hasasiyetnizi ! o kınadığın insanların her başlarına bomba indiğine her namusları kirletildiğinde her şerfleri ile oynandığında her her kadın öldüğünde her cocuk öldüğünde her ihtiyar öldüğünde her kadın dul kaldığında her çocuk yetim kadığında her çocuk öksüz kaldığında bu insanlara katil teröröst diyenlere ALLAH bir Miyon belasını versin |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Fethullah Gülen hangi demecinde mücahidlere terörist demiştir? Madem iddianda ısrarcısın öyleyse Fethullah Gülen'in var olduğunu iddia ettiğin o tür demeçlerinden bir tanesini kaynağıyla birlikte buraya alıntıla.
Konu Cihannur tarafından (04-14-2012 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
"Metodun eğitim" laik eğitim mi ? gülen hereketi bizim tüm okullarımızda laik eğitime uygun demiştir. okumak için haramı teferuat görceksin ! bizim bildiğimiz medot resullahın metodudur ve tüm dünya biliyorki sadece eğitim değildir. "hedefin evrensel ölçekli bir temsil" ne temsili islam hukukunun uylanma islam şeriatının hakimyet tesili mi ? garip bir cümle olmuş ! "amacın ise Allah'ın rızası olması süpriz mi olur." karma danslarla ( t.o ) islami mucadeleyi terörist olarak görmekle işgal edilmiş islam topraklarındaki direnişi terörist kafir görmekle ve laik bir eğitimle demokrat bir sıfatla ( ki kendilerini dokrat tanımlıyorlar ) mı ? yoksa diller arası diyalog safsatsı ile mi ? ( mesela gülen ve gülen herekti tüm islami mucadele edenleri tekid edip en sert dille kınarken diyaloğun karşı tarafının işgalcileri hristiyanları kınadıklarına şahit olmadık ) ha yoksa mardinde kurulan ortak sırat köprüsü ile mi bu roza kazanılacak ? "30 yıl sonra da aynı şeyleri diyor."benim bildiği 1995 ten sonra 180 derece dönüş var nerden çıktı 30 yıldır aynı şeyleri diyormuş ! mesela 95 öncesi başörtüsü için dediği ne olursa olsun tesettürsüz okunamaz okula gidilemezdi 95 ten sonra teferuat furuattır çıakrmalısnız dedi ki konuda ilk mesajda kaynağıda var. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|