Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-17-2013, 00:15   #8
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunu kim tasvip etmiş. Yalancının demişler..... Mumu yatsıya kadar.

Yalan dediğin belgeler hep gerçek çıktı. Dursun Çiçek belgeleri neyse bunlarda o. Hüseyin Çelik kendi itiraf etti. MİT alışkanlıkanlıkların vazgeçemiyor dedi.

TV seyredin biraz.

NOT: Haber dershane değil. Fuhuş. Bu konuda yorumunuz iyi oldu demek mi acaba anlayamadım. Niye bu konuya yorum yapacağınıza dershaneye, belgeye bağlıyorsunuz.
Bir önceki yazıda size delilleri kimsenin inkar etmediğini söylüyorum okumayla ilgili bir sorunmu var? Sadece delillerin ait olduğu konuyu olduğu gibi değilde farklı anlamlar içeren olaylara ait delilermiş gibi gösteriyorlar(sunuz)

Eğer o belgelerdeki planlar uygulansaydı biber gazı dolu anneler kardeşler olurdu. Şu an insanlar başörtüsü ile rahatlıkla istediklerini yapabiliyorlar.

İnsanlar temsil ettiklerine yakışır şekilde davranmalıdır. İşin ağırlığına ve önemine uygun donanımla başlamalıdır.

Not: Meseleyi halen kavrayamamış olmanız beni çok hayrete düşürdü. Konu ne dersane ne hükümet ne devlet ne vatan ne millet değil. Mesele sizsiniz, siz ve sizin gülen grubunu temsilen onların adına söyledikleriniz. Bu yazışmaları göndersek emin olun paparayı yiyen siz olursunuz. Anlamadıysanız tekrar söyleyeyim kimleri temsil ettiğinize ve onları savunurken söylediklerinize dikkat ediniz.
Mevcut deliller üzerinden komplo üreterek bu böyle olmuştur diyerek insanları tahrik ediyorsunuz.

Anlamadınız tabi yine ben bunuda ekleyeyim: Sorun sizsiniz biraz sakin olunuz, eleştirmeninde adabı var sizde ne adap var ne üslup var, bilginizin yetmediği yerde sinirleniyor hakaret edip iftira diyerek kaçıyorsunuz. Sakin olun,siz nasıl olurda yıllarca ak partiyi destekleyip seçim öncesi patlamış bir balona destek verirsiniz?

Hiç! mi inanmadınız bu insanlara?
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)