Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-16-2013, 23:29   #1
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Okuma yazmam var onu haberden okudumda yazdım o mesajı... sizde ön yargısız ve benim yazdığım şeylere cevap veririseniz güzel olur...
Onu bana değil söyleyen Chp li vekile sorun banane. O tespit onu bağlar. Ama verilen istatistiki bilgiyi değiltirmez.

Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-16-2013, 23:37   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Onu bana değil söyleyen Chp li vekile sorun banane. O tespit onu bağlar. Ama verilen istatistiki bilgiyi değiltirmez.
sizin bu çabanızın amacı ne ben onu algılaya bilmiş değilim...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-16-2013, 23:52   #3
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sizin bu çabanızın amacı ne ben onu algılaya bilmiş değilim...
Herşeyin polyannacılık olmadığını göstemek. AB vizesi kalkmadan yaşa varol. Elektirkler kesiliyor sessiz ol.

Yakında zam geliyor Ertuğrul Hocam hayırlı olsun. Doğalgaz cabası olacak haberini var mı?
Alt 12-17-2013, 00:19   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Yakında zam geliyor Ertuğrul Hocam hayırlı olsun. Doğalgaz cabası olacak haberini var mı?
Elektriğe, doğalgaza zam geliyorsa maaşlara da zam geliyor. Türkiye'nin milli geliri de milletimizin kişi başına düşen milli geliri de gittikçe yükseliyor Allah'a şükürler olsun. Türkiye, AK Parti iktidarı öncesinin maddi olarak fakir ülkesi ve maddi olarak fakir milleti değil artık. AK Parti, 230 Milyar $'dan devraldığı Türkiye'nin Milli Geliri'ni 800 Milyar $'lar civarına, 3.500 $'dan devraldığı Türk Milleti'nin Kişi Başına Düşen Milli Gelirini 11.000 $'lar civarına çıkartarak maddi olarak fakir ülke Türkiye'yi ve maddi olarak fakir millet Türk Milleti'ni maddi olarak orta gelirli bir ülke ve maddi olarak orta gelirli bir millet durumuna getirmiştir hamdolsun.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-17-2013, 00:22   #5
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Elektriğe, doğalgaza zam geliyorsa maaşlara da zam geliyor. Türkiye'nin milli geliri de milletimizin kişi başına düşen milli geliri de gittikçe yükseliyor Allah'a şükürler olsun. Türkiye, AK Parti iktidarı öncesinin maddi olarak fakir ülkesi ve maddi olarak fakir milleti değil artık. AK Parti, 230 Milyar $'dan devraldığı Türkiye'nin Milli Geliri'ni 800 Milyar $'lar civarına, 3.500 $'dan devraldığı Türk Milleti'nin Kişi Başına Düşen Milli Gelirini 11.000 $'lar civarına çıkartarak maddi olarak fakir ülke Türkiye'yi ve maddi olarak fakir millet Türk Milleti'ni maddi olarak orta gelirli bir ülke ve maddi olarak orta gelirli bir millet durumuna getirmiştir hamdolsun.
Tamam hocam maaşıma zam geldi ben susayım. İsteyen istediği zammı yapsın o zaman.
Alt 12-17-2013, 00:42   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Tamam hocam maaşıma zam geldi ben susayım. İsteyen istediği zammı yapsın o zaman.

Anasol M Hükümeti tarafından Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AK Parti) devredilmiş olan Türkiye'nin IMF'ye 23.5 Milyar $ borcunu AK Parti, ödeye ödeye son ödemeyi de 14 Mayıs 2013 tarihinde yaparak bitirdi. Türkiye'nin artık IMF'ye borcu yok şükürler olsun.

Anasol M Hükümeti'nin, AK Parti Hükümeti'ne 27.5 Milyar $ olarak devrettiği Merkez Bankası Rezervlerimiz şimdi neredeyse 5'e katlanarak 135 Milyar $ seviyesine yükseldi hamdolsun.

Üstelik bütün bu başarılar ve bunlar gibi nice nice olağanüstü ve muhteşem başarılar, Dünya'nın 1929 Dünya Ekonomik Krizi'nden sonra görmüş olduğu en büyük ekonomik kriz olan 2008 Dünya Ekonomik Krizi'ne rağmen gerçekleşti. 2008 Dünya Ekonomik Krizi sonrasında Yunanistan ve İzlanda ekonomik olarak battı, İrlanda batmanın eşiğine geldi; İspanya, Portekiz ve İtalya vd. pek çok ülke, büyük ekonomik sarsıntılar içine girdiler.

Susmana gerek yok hocam, susmayabilirsin. Sen de benim yaptığımı yaparak gerçeği şöyle haykırabilirsin:

Dertlere Derman AK Parti.
Alt 12-16-2013, 23:45   #7
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Ama verilen istatistiki bilgiyi değiltirmez.
Verilen istatistiki bilgiden ne anlam çıkarmamız gerekiyor? Başörtülü kızların 10 yaşlarından itibaren üniversite dâhil bütün öğrenimlerini başörtüleriyle okuyup tamamlayabilmelerini sağlamış olan dindar ağırlıklı merkez sağ AK Parti'nin, 12 yaşından küçük çocukların Kur'an kurslarına gitme yasağını kaldırarak 12 yaşından küçük çocukların da özgürce Kur'an-ı Kerim öğrenebilmelerini sağlamış olan dindar ağırlıklı merkez sağ AK Parti'nin, Kur'an-ı Kerim'in ve Peygamber Efendimizin hayatının okullarda seçmeli ders olarak okutulmasını sağlamış olan dindar ağırlıklı merkez sağ AK Parti'nin, toplumumuzun daha da dindarlaşması için daha neler yapmasını önerirsin?

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)