![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
Müslümanlar olarak bize düşen şey 'devemizi sağlam kazığa bağlamak' yani elimizden gelen bütün gayreti göstermek ve ondan sonra da tevekkül ederek işin sonunu Allah'a bırakmaktır. 15 Temmuz 2016 askerî darbesi FETÖ'cü subaylar ile Kemalist subaylar tarafından iş birliğiyle gerçekleştirildiği hâlde kamuoyuna bu darbe sadece FETÖ'cü subaylar tarafından yapılmış gibi sunuldu. Bu da ordumuzdaki darbeci Kemalist subaylar tehlikesinin sümen altı edilmesi anlamına geldi. Bu duruma iki açıdan itiraz ediyorum. Birincisi hakkaniyet açısından itiraz ediyorum. Gerçek neyse onu herkes bilmeli. 15 Temmuz darbesini FETÖ'cüler ve Kemalistler birlikte gerçekleştirdilerse -ki böyle oldu- halkımıza bu gerçek anlatılmalı. İkincisi ise darbedeki Kemalist izi kamuoyundan saklayıp gizlemek ordumuz içindeki Kemalist subayların yeni bir darbe girişimi için hazırlanmalarında onlara rahatlık verebilir. Aşağıdaki seçim sonucu haritasını önemine binaen bir kez daha paylaşıyorum. 1 Kasım 2015 Genel Seçimi İl ve İlçeler Sonucu ![]() Dikkatleri bu seçim sonucu haritasının üzerine ısrarla çekme amacım Türkiye olarak temel meselelerimizin nereden kaynaklandığını göstermek içindir. Yukarıdaki seçim haritasındaki kırmızı rengin ve mor rengin bulunduğu yerler Türkiye'nin iki temel meselesi olan askerî diktatörlük, askerî vesayet, laikçilik, gâvurculuk vb. Kemalist darbeci terörizmin (kırmızı renkteki yerler kaynaklı) ve Kürt ırkçılığı, Kürtçü terörizm yani Öcalancı terörizmin (mor renkteki yerler kaynaklı) kaynağını gösteriyor. Kemalist darbeciliğe karşı da Kürtçü terörizme karşı da uyanık ve tedbirli olmak zorundayız. Sadece Kürtçü terörizme odaklanıp darbecilik tehlikesini görmezden gelmemeliyiz. Şunu acı bir gerçeklikle hatırlatırım ki 27 Mayıs 1960 günü dönemin 30 milyonluk Türkiye'sini sadece 38 cuntacı subay darbeyle işgal etti. Bugünün ölçeğinde düşünürsek 80 milyonluk Türkiye'yi 100 civarında cuntacı subayın darbe yaparak ele geçirmesi gibi bir şeydi 27 Mayıs 1960 askerî darbesi. Israrla uyarıyorum ki tehlike artık maalesef daha büyük! Çünkü gâvurcu subayların gözleri dönmüş durumda. 1 Kasım 2015 Genel Seçiminde serbest ve demokratik genel seçimde milletimizden % 50 oranında oy almış olan AK Parti iktidarına genel seçimin üzerinden 1 yıl bile geçmeden darbe yapmak açıkça milleti ve milletin değerlerini hedef almak demektir. Subaylarımızın çoğunluğunun yerli, millî ve demokrat subaylar olmasını sağlamak ve Türkiye'nin en önemli meselesi olan darbe tehlikesine karşı tüm emniyet birimlerimizle daima hazır bulunmak zorundayız. Konu Cihannur tarafından (04-17-2018 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|