![]() |
#11 |
![]() Remix kardeşe dün özelden mesaj yazdım..Fakat o mesajıma rağmen hala bunları yapıyorsa sorun sanıyorum bizlerde değildir..;)
Hepimiz müslümanız..Ama kim daha mümin kim cehennemlik orasını siz asla bilemezsiniz.. Allah dilerse milyonlarca günahı olan bir adamı yaptığı bir iyiliğe karşılık cennetine alabilir,dilersede milyonlarca iyiliği olan bir adamı bir hatasına karşılık cehenneme postalayabilir..Siz kimse hakkında hüküm veremezsiniz..Aynı fikirleri savunmuyor olmanız farklı fikirlere hakaret etmenizi,suçlamanızı ve aşağılamanızı gerektirmiyor.. Geldiğinizden beri nurculuğa takmışsınız..Ben nurcu değilim..Ak partide nurcusuda var,nakşiside ve hatta aleviside.. Hepimiz aynı vatanın insanlarıyız.. Kendi saçma siyasetinize sürekli dini karıştırıp duruyorsunuz.. Bu basit ideolojiler artık işlemiyor.. Dininizi öğretmek ve yanlış amellerde bulunan kardeşlerinize emri bil maruf yapmaksa amacınız bunu sadece dini anlatarak ve güzelce öğreterek yaparsınız.. Partiyi zartu zurtu karıştırıp küçülmezsiniz.. İlk mesajımızda kibarca ifade ettik..Emin olun ikincisinde ona dahi tenezzül etmez sizi hakettiğiniz yere yollarız..Ak parti forumda kimse kimsenin değerlerine hakaret edip aşağılayamaz..Lütfen haddinizi daha fazla aşmayınız.. ![]() |
|
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ailem, akparti, akpye, oy, vermiyor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|