|
![]() |
#1 |
![]() Sanirim Ailen Yapilan Horoz dövüsünün farkinda
Ne yaciki baci insanlar Kavgalardan,efelenmelerden etkilenerek oy vermektedir malesef dönen gercekleri efelenmelerin sonrasinin geri adim atmakla sonuclandigini görememektedir Sayin Baswbakan ve ekibi Milleti sefalet icinde birakanlarla göstermelik kavga etmekle bir oy kapmaca oynamaktadir ve bunun la birlikte gercek gündemi captirmaktadir Aydin Dogan Kavga sonucu Milyonlarca parasi kurtuldu,Rafineri kurmasina izin cikarildi Imf öncedende efelendi geri adim atti ve simdide efelendi sonucunu tahmin etmek zor olmadi Kuzey Irak operasyonu ile alakali efelendi sonrasi malum biraz göstermlik operasyonlar ve geri adim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
cem uzanlamı..? mesut yılmazlamı? demirel ilemi? mehmet ağarlamı..? pofosör gürüzlemi? alemdar oğluylamı..? yektaylamı..? reha muhtar nerde..? ya husamettin cintonık.? sabih kanat oğlumu? deniz baykalmı..? doğu perinçekmi..? atv ilemi..? star tv ilemi.? yazılı bazı basınlamı..? iftira atma benim başbakanım kavga etmez..istersen daha bir çok isim sayarım. anayasa mahkemesi partiyimi kapattı..? aydın doğan hukumetimi yıktı...?(yıkılan bılır) benim başbakanım kavga yapmaz ![]() yoksa duvaramı tosladı..hatırlarsın..hatırlamazsan hatırlatayım. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ailem, akparti, akpye, oy, vermiyor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|