Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-24-2009, 00:01   #21
Kullanıcı Adı
redyellow
Bu konunun parti çekişmesine, parti çatışmasına dönüştürülmesini istemiyorum.

Konumuz filistin... israilin vahşeti... İsrail ile ilişkilerin vs. kesilmesi...

Ve İsrail ile ilişkiler kesilsin diyenlere karşı BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAYDIR diyen başbakanımız.

Konumuz bu.

Lütfen parti pırtı çekişmesine dönüştürmeyelim.

Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[/left]

bak kardeşim bu konuyu protesto yerine tartışma bölümünde açsaydın emin ol sorun olmayacaktı...
Nİye başka bir bölüme açayım?

Ben protesto ediyorum... sayın başbakanı yaptğı bu konuşma için protesto ediyorum.

Ve bu forumda protesto bölümü var, bende burda açtım.

Ne yani ben protesto bölümünde A deyince kötü de tartışma bölümüne gidip gene A dersem kötü olmayacak mı?

Burda mühim olan benimm söylediklerim mi... yoksa yazıyı nerde açtığım mı?

İstirham ediyorum, yazıma cevap verin, yazımdaki hususlarla ilgili, konularla ilgili cevap yazın.

Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Özelikle belirttim size;Haddi aşmadıkları sürece kimse bu forumda;hiçbir fikir akımını kesmekle yükümlü değildir..!Bizlerin buluştuğu ortak akıl sevgi ve hoşgörü ekseni..Bunu yakaladığınız süre herşey kendiliğinden halolunur..!Sizinde görüşlerinizi hakkaniyet duyguları içinde değerlendirdim.O yüzden müsterih olunuz,kırmızı çizgiler geçilmedikçe kimseye 'DUR'demeyiz..!AK'a ak olduğu zaman AK deriz,Kara'yada Kara olduğu zaman Kara deriz..!Sabit fikirli değiliz.Dürüst ve liyakatlıktan tarafız..!
Teşekkürler... siz şahsınız için yazmışsınız diye kabul ediyorum... Çünkü sabit fikirli değiliz diyorsunuz ama gördüğünüz gibi sabit fikirli insanlarda var...

Siz hariç

Kırmızı çizgiyi asla aşmam.... kırmızı çizgi benim için hakarettir, küfürdür, terbiyesizliktir.

Ki bunlar da bende olmaz, olmayacaktır.

Ben sadece eleştiri hakkımı kullanıyorum.

Saygıyla.

Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başbakan koskoca bir ülkeyi yönetiyor..Böyle büyük bir sorumluluk altındayken her yaptığı her söylediği her icraatı eleştirilip bir kulp takılırsa isyan eder tabiki..Adamın yaptığı hiç bir şeyi beğenmiyorsunuz..Ee siz becerip o konuma siz çıksaydınız.. Çok güzel dile getirmiş..Bekara karı boşamak kolay..

Ya biz zamanında herkesi gördük..Kim nasıl yönetiyor yaşadık.. Şimdi zamanında bir çok haltı beceremeyenler kalkmış ''başbakan şöyle başbakan böyle.. Efem biz olsaydık farklı olurdu..'' vs vs.. Bekara karı boşamak kolay tabiki..

Bu adam doğruda yapsa yanlışta yapsa bazıları için farketmiyor ki..? Karşıt görüş ya hani.. Elinizde ne kadar taş varsa atın tabi..Hangisi isabet etse kafi..

Bekara karı boşmak kolay.. Bilgisayar başında klavye kahramanlığı yapmakta kolay..Kendinizi başkalarının yerine hele hele başbaknın yerine hiç koymayın.. Daha iyisini yapabilmiş olsaydınız şu anda o konumda siz olurdunuz..!!
1- Yapılan hiç bir şeyi beğenmediğimi nerden çıkardınız? böyle bir ifadem hiç olmadı., olmaz da... hatta bu konu başlığını açan benim, ilk yazımı tekrar okuyun, başbakanı eleştirdiğim bir yazıda bile ne var bakın:

Alıntı:

Sayın başbakan İsrail vahşeti başladığından bu yana son derece aktif bir politika uyguladı... çok dolaştı, uğraştı.

Alkışı haketti.

Gördüğünüz gibi ne yapsa beğenmiyorum diye bir şeyim yok.. bu sizin hüsnü kuruntunuz.

yazımdaki hususlara cevap verememenin çaresizliği içinde yazılan bir şey...

2- Biz olsaydım şöyle olurdu böyle olurdu diye de bir şey söylemedim, söylemem de...bu da sizin yine cevap vermemenin caresizliğinizin göstergesi.

3- Ben bilgisayar başında klavye kahramanlığı yapıyorsam bu forum niye var? forumda niye fikirler, düşünceler aktarılıyor.

Ve siz niye yazıyorsunuz....

Eleştirenler klavye kahramanlığı yapıyorsa onlara cevap veren hem de üslup olarak nazik bile olmayanlar (mesela siz) ne kahramanlığı yapmış oluyorsunuz?

Lütfen yorum yapan arkadaşlardan, yorum yapacak arkadaşlardan istirham ediyorum:

Gereksiz şahsi tartışma yapmayalım, parti pırtı yarışı içine girmeyelim.

Konuyla ilgili yazalım, benim yazımda belirttiğim hususları lütfen fikirle, düşünceyle, görüşle cevap veriniz.

İlk yazıyı tekrar okuyun ve lütfen yazıyla ilgili yazılar yazınız.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)