![]() |
#21 | ||||
![]() Bu konunun parti çekişmesine, parti çatışmasına dönüştürülmesini istemiyorum.
Konumuz filistin... israilin vahşeti... İsrail ile ilişkilerin vs. kesilmesi... Ve İsrail ile ilişkiler kesilsin diyenlere karşı BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAYDIR diyen başbakanımız. Konumuz bu. Lütfen parti pırtı çekişmesine dönüştürmeyelim. Alıntı:
Ben protesto ediyorum... sayın başbakanı yaptğı bu konuşma için protesto ediyorum. Ve bu forumda protesto bölümü var, bende burda açtım. Ne yani ben protesto bölümünde A deyince kötü de tartışma bölümüne gidip gene A dersem kötü olmayacak mı? Burda mühim olan benimm söylediklerim mi... yoksa yazıyı nerde açtığım mı? İstirham ediyorum, yazıma cevap verin, yazımdaki hususlarla ilgili, konularla ilgili cevap yazın. Alıntı:
Siz hariç ![]() Kırmızı çizgiyi asla aşmam.... kırmızı çizgi benim için hakarettir, küfürdür, terbiyesizliktir. Ki bunlar da bende olmaz, olmayacaktır. Ben sadece eleştiri hakkımı kullanıyorum. Saygıyla. Alıntı:
Alıntı:
yazımdaki hususlara cevap verememenin çaresizliği içinde yazılan bir şey... 2- Biz olsaydım şöyle olurdu böyle olurdu diye de bir şey söylemedim, söylemem de...bu da sizin yine cevap vermemenin caresizliğinizin göstergesi. 3- Ben bilgisayar başında klavye kahramanlığı yapıyorsam bu forum niye var? forumda niye fikirler, düşünceler aktarılıyor. Ve siz niye yazıyorsunuz.... Eleştirenler klavye kahramanlığı yapıyorsa onlara cevap veren hem de üslup olarak nazik bile olmayanlar (mesela siz) ne kahramanlığı yapmış oluyorsunuz? *** Lütfen yorum yapan arkadaşlardan, yorum yapacak arkadaşlardan istirham ediyorum: Gereksiz şahsi tartışma yapmayalım, parti pırtı yarışı içine girmeyelim. Konuyla ilgili yazalım, benim yazımda belirttiğim hususları lütfen fikirle, düşünceyle, görüşle cevap veriniz. İlk yazıyı tekrar okuyun ve lütfen yazıyla ilgili yazılar yazınız. |
|||||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|