|
![]() |
#1 |
![]() Sayın gölge:
Bir not olarak şunu aktarayım: Ben bir kaç tane forumdan AKP'lisin diye banlanmış birisiyim ![]() Bunu bir bilgi olarak aktarıyorum. AKPli değilim ama akpnin veya bir başkasının yaptığı doğru gördüğüm şeye doğru derim, benim tuttuğum parti yanlış yaparsa ona da yanlış derim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
niye kendini ak partili olarak mı tanıttın? şunu söylemem gerek ki bu elimde olsa şu an banlanmıştınız... gidip nerede protesto ediyosanız edin ama AK PARTİ FORUM'da etmeyin... işiniz ortalığı karıştırmak... başka bir işe yaradığınızı görmedik bu güne kadar... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
İzah ettim ya.. doğru gördüğüme doğru yanlış gördüğüme yanlış derim. Parti pırtı farketmez. Değişik forumlarda yazılar yazıyorum. Bazı forumlarda akpnin yaptığı bir doğruya doğru deyince burda olduğu gibi bazıları tahammülsüzlük gösteriyorlar. Bazıları akp sürekli yanlış yapıyor görüşündeler, ne yapsa kötü diyorlar, doğru bir şeyine doğru deyince banlanıyorsunuz.... Ya da burda olduğu gibi bazıları akp ne yaparsa mutlaka doğrudur görüşündeler. ben buna karşıyım. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
bak kardeşim bu konuyu protesto yerine tartışma bölümünde açsaydın emin ol sorun olmayacaktı... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() "Bekara KArı BoşamAk Kolaydır" diyorum sadece ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() sanki siyasete yeni atılmış bir parti söz konusu
![]() biz gelmişiz.yapmışız birşeyleri taviz vermeden kısa bir dönemde koalisyon hükümetle.hala neyin bekarını boşamasını diyor sayın başbakan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|