|
|
#11 | |
|
Alıntı:
Geçen seçimde oy verme oranı düşüktü.Bu seçimde %70 lere kadar çıkar en azından bu bize kesinlikle yararı olur katılıyorum. Ancak Volkan Canalioğlunun oyu oldukça arttı bence. Ben bizim adayımız hakkında pek iyi şeyler duymadım, sahte rapor olayları hiç hoşuma gitmedi. Saadet'in oyu artarsa Volkan Canalioğlu kazanabilir kesinlikle küçümsemeyin. Zaten Trabzonda şu muhabbetler dönüyor. Herkes bilirki Trabzonluyu mutlu etmenin yolu Trabzonspordur. Sivas Kayseri Kocaeli ye stad yapılırken Futbol'un beşiği Trabzon'a üstü kapalı kendiniz halledin demek. Ve 3 yıldır hiç ilerleme yapmamak, Trabzonda yine bir antipati ortamı doğurdu. Fındık işi Chp ye değil de Saadet'e yarar. Ancak şunu söyleyen birçok renkdaşım var" Başbakan Sivas'ta stad sözü vermiştir, Sivas'ı alsın Trabzonu unutsun, Trabzonsporlu birinin AK partiye oy verirse Trabzonsprluluğundan süphe ederim" Bunları söyleyen bir çok kişi var. Yinede %30-35 arası bir oy bekliyorum. Saadet 20 leri geçerse oyumuz dahada düşer ve chp de potaya girer.Gerçekçi olmakta fayda var. |
||
|
|
|
| Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
| ak yerel seçim, akp yerel seçim, akparti yerel seçim, akpartii, hangi, ne kadar, oy, oy alır, parti, yerel seçim, yesel seçimler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|