|
|
#11 | |
|
Alıntı:
Geçen seçimde oy verme oranı %57 idi. Bu çok düşük bir orandı. Oy verme oranının artmasıyla AK Parti'nin oylarının artması doğru orantılı yürüyecektir zira CHP'ye giden oylar büyük ölçüde merkezin de merkezinden gidiyor... Oy kullanma oranının genel seçimdeki gibi %85 olacağını düşünürsek bu aradaki %28'in en az 3'te2 si AK parti'nin oyu olacaktır. Çünkü, her ne kadar CHPli adayın oyları biraz artırma ihtimali olsa da en nihayetinde CHP'nin alacağı oy sınırlı... Günebakış'ın sitesinde bir anket olsun da bakalım kim kazanıyor...haber61'in anketini gördüm bir tane de trabzonunsesi'nde var.. Bu anketleri sıhhatli bulmuyorum. Zira bu haber sitelerinden trabzonunsesi'nin CHP'ye yakınlığı malum. Haber61 ise tarafsız gibi görünse veya dursa da en nihayetinde AK Parti'den çok CHP'ye yakın bir sitedir. Şu da var, CHP'nin adayı çok önceden beri belliydi AK Parti'nin adayı yeni belli oldu, bu site yeniden anket yapacak ileriki anketlerde durum değişecektir. Ayrıca, CHPli Volkan Canalioğlu Trabzonspor'da değil Trabzon'daki bazı amatör kulüplerde oynamıştı... Faruk sen o tarihi hatayı nasıl yapabildin inanamıyorum... Konu Üç mevsim tarafından (02-09-2009 Saat 04:39 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
| Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
| ak yerel seçim, akp yerel seçim, akparti yerel seçim, akpartii, hangi, ne kadar, oy, oy alır, parti, yerel seçim, yesel seçimler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|