Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
amerikada bir zengin kaybolmuştu uçakla, her türlü aramalara rağmen imkanlara rağmen ancak 3 sene sonra bulunabildi.
inşallah bulunur ama ancak sisler, hava şartlar iyi olduğu taktirde bulunabilir, inşallah sağ sağlim bulunurlar hepimizin dileği budur, hiç kimse o masum insanların ölmesini istemez, herkesin gnlünde sağ sağlim bir an önce kurtulmasından yanadır. bu gece olmazsa inşallah yarın sabah güzel bir haberle karşılaşırız tek dileğimiz budur.
|
Bu akşam TV 8 Ana Haber'de izledim. Amerikalı uçuş meraklısı adamın uçağının düşmesi olayı.. Uçak düşüyor. Bütüm Amerika seferber oluyor. 1 ay boyunca son teknoloji ile aranıyor. 1 ay boyunca 1 milyar dolar masraf ediliyor. Yok Yok Yok.. 5 ay sonra mahkeme öldü hükmü veriyor. 13 ay sonra yırtık pırtık eşya parçalarına rastlanıyor. Bulunan kemiklere DNA testi yapılıyor, o adam olduğu ortaya çıkıyor.
Amerika son teknoloji ile 1 ay aramış bulamamış...
Not: Bunu, ümitsiz olduğum için söylemedim, ümitsizlik yaymak için de söylemedim. Lütfen böyle anlaşılmasın. Nasıl bulunamaz diyenlere bir fikir olması için söyledim.