Bakın beni kırdığınız felan yok öyle herşeye kırılan çıt kırıldım bir insan değilimdir çok şükür .
Ayrıca, elbette sizinde yorum yazma hakkınız var kimse buna engel olmaya çalışma küstahlığını yap(a)maz. Fakat yorumun içerisine hakaret girerse kusura bakmayın bunada kimse göz yummaz.
Ben beraber yiyip içtiğim insanların kişilikleri hakkında dahi bu kadar iddialı konuşmalar yapamam. Muhsin Yazıcıoğlu ile yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor sanırım kişiliği ve söyleyeceği kelimeleri hakkında dahi iddialı yorumlar yapabiliyorsunuz . Hatta dostları hakkında dahi bilgi sahibisiniz.
Neyse uzatmıyorum...
Sevgili ''Feyza'' Sizden rica ediyorum konuyu uzatarak kafanızı meşgul etmeyiniz bu mühimsiz dialogla.Haddi olmayana haddini bildirmek evet iyidir fakat hadsizlikle örtülü bir benlik için de uğraşmaya değmez.O kadar komik ki yazılanlar ben gülüp geçiyorum.Bu ne kendini bilmezlik,bu nasıl bir eda ? Anlamak için uğraşmıyorum inanın.Malesef ki milliyetçilik dediğimiz kavram bundan ibaret değil ve birşey olmadan kendini birşeymişçesine göstermek de erdemlik değil aksine bayalığın ta kendisidir.Haberler Bölümünün Moderatörü arkadaşımıza rica ediyorum konuyu kilitlesin. ''Feyza'' size de teşekkür ederim doğru düşünceleriniz için