![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
![]() Akparti foruma ilk girdiğim zaman hoşgörü abidesi insanlarla karşılaşacağımı beklediğimi itiraf etmek istiyorum fakat görünen o ki Özgün İradenin de ifade ettiği gibi gelenekçilikten sıyıralamamış ve insanlara güzel bakmak yerine daha çok, "sürekli"eleştirmeyi kendine ifade şekli olarak görmüş insanların varlığını hissediyorum, sözlerim birilerini hedef almıyor, genel gördüğüm tablo bu. Ben Esra Elö'ye , ayşe arman'ın bile kapalı insanlara karşı bakış açısını değiştirebileceğine inandırdığı ve bunu gazetesine konu edecek kadar önemsemesine yol açtığı, gazete okurlarının da bu konuya şahit olmasına sebeb olduğu için teşekkür etmek istiyorum. Benim din hakkındaki düşüncelerim farklıdır fakat benim ya da sizlerinin düşüncelerinizin doğruluğunu ispatlamaz.Yine de düşüncem şudur; dinimiz kolaylık dinidir.Bunu bilmesem, inanmasam hiç bir şey yapamam...Başım açık nasıl olsa cehenneme gideceğim, baksanıza şu kapalı kıza bile demediklerini bırakmıyorlar deyip diğer ibadetlerimden de vazgeçebilirim...Üstelik sırf dinde gösterilen bu katı tavırlar nedeniyle dinden kaçan o kadar çok insan var ki...Ben bu noktada "Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz...(hadisi şerif)"sözüyle insanlara bir şeyler anlatmaya çalışıyorum.(nokta) Alıntı:
Fadime şahin gibi pavyonda çalışan bir kadına benzetmesini de büyük vebal olarak görüyorum. Ve ayrıca; lafı da bu forumda birilerinin yapılan açıklama sonucunda kavga edip saçmalamak yerine teşekkür edebilecek erdemde olabileceğini gösteriyor.Bu davranışından dolayı ben de kendisine teşekkür etmek istiyorum. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ayşe arman, esra elönü, feridenin günlüğü, hürriyet pazar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|