Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Tartışıyorum Tüm Partililerin,Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-31-2010, 19:01   #10
Kullanıcı Adı
ercaneren
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[B][I] (Tekrar not düşmek istiyorum. Burada bahsettiğim Kürtler, kednilerini Türk milletinin bir ferdi olarak görmeyen, Türklükten, değerlerimizden rahatsız olan kişilerdir. Yoksa Kürt kökenli Türk kardeşlerimizi aynı kefeye koymak gibi bir gaflet içinde değilim.)
Kürt kökenli Türk vatandaşı tabirini benimseyebilecek bir Kürt olabileceğini sanmıyorum.Çünkü bende Kürdüm ve Türk halkı ile dilimiz aynı olmasada Çanakkale'de birbirinin ne dediğini anlamadan sırt sırta vererek aynı topraklar için savaşmış bir ecdadın torunlarıyız. Adetimizle ananemizle kültürümüzle bir milletiz. Türk milleti ne kadar asil bir millet ise,Kürt milletide değerlerine bağlı kültürüne sahip çıkan,dinine sarılmış asil bir milletdir.

Bence asıl konu ÖTEKİ ni ne kadar hazmedebiliyoruz ? sorusuna vereceğimiz yanıttır.
Bu ülke de Türklerden hazetmeyen bir Kürt tanımıyorum.
Kürtlerin bir çoğu devlet politikaları yüzünden bu ülkeye kırgın olabilir,bunu anlamakta güçlük çekmemeliyiz. Asıl olan bu ve benzeri düşüncedeki insanların, bunları istemelerinin altında yatan sebeplerini sormaktır.

Kürt yoktur,kürtçe yoktur,Kürtçe konuşanlara hapis cezası verilecektir,kürtlerin oturduğu köyler iskan politikaları ile boşaltılacaktır.Bunlar bu toprağın evlatları için söylenmiş sözlerdir.
Başkasını yok sayarak,kaale almayarak daha ne kadar devam edebiliriz soruyorum ?
ercaneren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)