Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
Dersimde tek gerçekleşmedi.
Bingöl tarafında da gerçekleştir.Referandumda ise Bingöl rekor kırdı.
Ve Sağ partiler bingöl'de revaçta.
Kalkıp Olayı ne bingölden ele alabilir nede Tunceliden.
Nede insanların zihniyetine göre hak ve adalet dağıtabiliriz.
Düşüncesi yanlış ee hakkını yemiştik verme demek işte bu zihniyette İslama terstir.Ayetleri kurcalamanızı tavsiye ederim kardeşim.
Hakları yenilen herkesin hakları dağıtılmalıdır.Gerekirse bu yolda tölerans verilmelidir! Madem Yıktık Yapmayı da Bileceğiz.Yoksa her şey aynı şekilde devam eder.Barış naralarımız da sadece sözde kalır hayata geçemez.Ki bu tutum bizim tutarlı olmadığımızı da gösterir.
|
Tölerans nedir? toprak parçası mı vereceğiz. Bak, eğer dersim gibi meseleler bugün olmuş olsaydı ya da başta yine faşist bir parti olmuş olsaydı tölerans olayına girebilirdik. Başta akparti var. Gayet ılımlı, doğu halkına dost bir parti. açılım yaptı,yeni bir kanal açıp resmen olmasa da kürtçeyi fiilen tanıdı, doğuda fabrika açtı,okul açtı,hastane açtı yatırımı arttırdı vs. Fakat bu gibi faaliyetlere rağmen azalan bir terör olayı yok. Yine benim askerim şehit ediliyor yine benim askerim şehit ediliyor. Terörün istediği şey hak mak değil. Toprak. Başka bir çıkarı da yok. bunun ne kadarını töleransa açacaksın?