Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-05-2011, 16:29   #10
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cemaat'in Taassubu 'Çeşitli Mihraklardan' kaynaklanmaktadır ! Hasan Nasrallah'ın ve AhmediNejad'ın sahiplenmediği ve Bilakis Jandarmanın ve bazı komutanların sahiplenmeye çalıştığı hatta 'Cemaat'e' karşı psikolojik harb haline getirilmek istendiği bu dönemlerde ! Eğer Cemaat yahut bir takım haberler içlerinde 'samimi olan' bazı Müslümanları incitiyor ise de ! Bu açıklamalar 'Çeşitli Mihraklar'a karşı önlem mahiyetinde önemlidir... !

Sizlerde biz o taraftan değiliz diyorsanız bu şekilde 'Cemaat'i' eleştirmek yerine 'Kendinize yapıldığını düşündüğünüz' haksızlıkları dile getirmeniz gerekir ! 'Cemaat haddini aştı' haberinde sizlerle alakalı bir şey görememekteyim acizane !!!
bizimle alakalı olsaydım yorum yapardım zaten. bir eleştiri var bunu siiznde görmeniz gerek. bunda ne yanlış var anlamış değilim. ben eleştiriye katılıyorum. ve bende görüyorum hizbullah cemaati için söylemiyorum diyelim ki Gülen medyası onları incittiği için duygusal davranabilirler. diğer kesimlerde çoğu müslüman cemaati bu tutumundan rahatsız diyalog meselesi ve kendi dışındaki cemaatleri karalama ve hiçe sayma konusuda. ayrıca mucadele yerleridne mucadeleceilere yapılan haksızlıklar konusunda.

başlığımı karşı çıkıyorsınız isterseniz sadece zaman gazetesinden sana istemediğin kadar başlık getiriyim hemde o başlıkları kendilerinin başlığı bu başlık ise köşe yazarının başlığıdır

zamandan başlık getirsem burda verdiğin tepkiyi onlarda verirsen başlığı değiştirir veya bi uyarı notu yazarım. ortak noktayı bulalım. buna benzer hizbullah cemaatını karalayan Gülen medyası başlıklarına tepki gösterirseniz bende tepki gösterecem karşılıklı yapalım madem !
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)