Sen bu sufizm işlerine yeni giriyorsun sanırım biraz şair takıl böyle sen
hatta hakan albayrakta yazmış
Yaşasın Konfederasyon Yaşasın kamçılar ve köleler çünkü siyahları sevsem de LINCOLN'in bir yalancı olduğunu biliyorum dengeler adına vuruldu kim vurulduysa çiftçiler, Marlyn Monreo, Bağdat dengeler adına bırakıldım kendimle başbaşa burada, şehremini'de ve bir hallaç pamuğuna dönüşmüş olarak kimim ben nereden gelip nereye gidiyorum
bunun ne önemi var Mossad besliyor kafka'yı ZEN'i Amerika finanse ediyor çünkü hepimizi uyuşturup ortadoğu'yu ateşe vermek istiyorlar ikilem, üçlem ve dörtlemler alternatif çöplüğüne döndü üçüncü dünyanın beyinleri "Hiç Akletmez misiniz?" "Hayır etmeyiz..." felsefenin soysuz çarkına teslim ederiz ayetleri öyle büyüttük öyle büyüttük ki felsefeyi eylemi de aldı içine eylemi aldı bizden. ve ateşler içinde, Bağdat'ın orta yerinde çırılçıplak kaldık işte dengeler adına silahsız dengeler adına şahsiyetsiz miskin, geveze, entellektüel dengeler adına vurmadı kim vuramadıysa dengeler adına şair yaptılar bizi
Hakan Albayrak
Uyutun sufistler uyutun Müslümanları bir güzel mışıl mışıl uyutun süslü rivayetleriniz şairane sözleriniz ile
sonra yiyelim bombaları üstümüze
aman cihadı lügatınızdan çıkartın çıkartmayanlarıda terörist ilan etmezseniz hatrımız kalır sevgi barış diyalog ne güzel öyle değil mi önce sevgi sonra afganistandaki yetimler önce barış sonra gazzeye yağan misket bombaları önce diyalog sonra ırakta tecavüze uğrayan mümine hanımlar
hadi durmayın döndürün semazenlerinizi çalın teflerinizi şarkılarınızı türkülerinizi söyleyin muhammedin düğünü var cennette cennette
uçtuk abi ya yine iyimi
Hayırdır muhterem nereden geliyor bu huzursuzluk bu acı ? Bir alıntı mı deşti yaranızı bu kadar hayırdır !?