Dedelerinin hatalarını yapmamaları için iletişime geç,Yozgatlısın nede olsa,taşı sıktımı suyunu çıkarırsın,tarih anlatırsın onlara,öğretirsin bazı şeyler,'katliama layıksın' demeden tabi
Evet yasak,özellikle o bölge için yasak,siyonistler için serbest,hollandalı türk düşmanları içinde serbest,fransanın başındaki köpek ve onun beyin takımı için,abd için,danimarkalı peygambere hakaret eden lavuk ve destekçileri içinde serbest.'Fransa için serbest değil',başındaki it ve beyin takımı dedim farkındaysan
Benim muhatapligim yok detaylica uvey kardeslerle ,tarih benim isimde degi zaten.Agzi olan konusmasin herkes meslegi ve mesguliyeti ne ise onla mesgul olup,alanina hukmetsin hersey rayina oturur eminim.Zaten herkes her bir halttan anladigini sanip;uzman gordugu icin her dalda meslegini yapanlara sira gelmiyor piyasada Bir mesut bardakci (soyu sopu bilinmedik soytari) basimiza tarihci kesilip;bir Ahmet Akgunduz yok sayiliyorsa veyahut bir baska isinin ehli,o tarihede,tarih diye yutturanada,vesile olanada tukuruyum.Bu arada sana bir anekdot aktarayim (yasadigim yerdekiler icin deyim )Turkiyede istanbuldan sonra bildikleri tek yer yozgat bak super oldu demi