|
![]() |
#1 |
![]() Ama herkes hakettigi gibi yasar dostum.Ya ozgurluk ya olum.ya somuru yada bagimsizlik.kendileri secmislerdi Osmanli yerine bati somurusunu
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Bizim bir ayricaligimiz olsun...kurunun yaninda yas'i da yakanlardan olmayalim...ecdadimiz gibi mazlumun yaninda olalim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Mesela 12 yaşında tecavüze uğramış bir kız için ''hakettiyse başına gelmiştir'' veya ''herkes hakettiği gibi yaşar'' denilebilir mi ? Yaşı geçtim,ister 18 olsun ister 28 olsun fark etmez.Veya adamın birisi tecavüzcü veya katil,,sırf bu yüzden çocuğuna tecavüz edilme veya ölüm cezası hakkını kim verebilir ? Düz mantıkla olmaz bu işler,hiç bir insanın başına gelen zulüm hakettiği manasına gelmez.Benim bildiğim Allah,hiç bir kulunun üzülmesini,eziyet görmesini,üzmesini,eziyet etmesini istemez,Allah bunu istemiyorken kul olarak benim isteme veya kulların bunu isteme hakkı yoktur.Kişi yahudi olsa bile,ha siyonist beyinlidir o başka,öldüreceksin onu başka yolu yok çünkü seni düşman bellemiş sana zulüm etmiş,Hamas bile kendi marşında ''sen (siyonist) vazgeçersen bizde vazgeçeriz'' diyor,daha ötesi yok sanırım. Cezayirliler akıllıdır,onları dost edinmek varken düşman veya şüpheli bakmak bize yakışmaz,onlar bize öyle baksa bile biz bakmamalıyız. Konu Hüdaverdi tarafından (10-20-2011 Saat 04:24 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Mümin müminin kardesidir sözü geregince,
ister Cezayirli olsun, ister Tunuslu, Fasli, Libyali, Misirli....hatta Papua Yeni Gineli olsun hic fark etmez...müminse hepsi kardesimdir hepsini severim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bu yüzden örneğim gayet yerinde.Ataları zamanında Osmanlıya hata yaptıysa,bu hata onların torunlarına çocuklarına kesilemez. Bu yüzden tecavüzcünün kızına hiç kimsenin tecavüz etme hakkı yoktur. Herşey Allah'a yüklenemez,Allah kitap yollamış,okuyanda okumayanda doğruyu veya kötüyü ayırır,iyi olmak için illa inançlı da olmak gerekmez,Allahsız birisi de ahlakı namusu iyiliği bilir ona göre hareket edebilir,sonuçta inançsız birisinin kader diye bir sorunu yoktur. |
||
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|