|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
içimdeki Kürdistan aşkını ortaya çıkarırsan minnettar olurum. öyle bir aşkım olsa senden mi çekinecemde gizli gizli yapacam ! |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
- kürtçü değilim siz türkisiniz bu devletin ürünüsünüz biz değiliz biz ümmetin derdindeyiz dersin bizde apışıp kalırız =)) |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
tabi sizin gibiler ve pkklılar arasında birinde devlet yanlısı birinde de kürtçü oluyoruz oda iki tarafında acizyeti bizimde imtihanımız ![]() ah bu kürtçüler ile türkçüler ! ben ümmetin derdindeyim tabi senin gibi ulusal ümmet demediğim için hoşun agitmeyebilir buda gayet doğaldır. PKKlılarda biz vatanseveriz siz xainsiniz der örnek A daki şahıslarda kürçü der bende ![]() ![]() geçerim ![]() insanın kafasında kemlist kalıntılar olmaya dursun ! |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
ben cudi oparasyonlarını haklı çıkarıyorum öyle mi yalancılar adi insandır ! samimi şeref yoksunuzdur ! bu bağlatıyı kurupta beni PKKlı göremekte tam bir terbiyesizliktir. ben ordunun bana yaptıklarını söylüyorum PKK ile bağlatılandırman da senin kemo zihniyetini atamadığının bariz belirtisidir. sevmiyorum kardeşimmmmmmmmm istediğin kadar semiyetsizlikle suçla -Sev mi yo rummmmm zorun amı gidiyor umrumda değil ! laiklik bekçilerini sevmemide bekkleme ! Konu Ammar tarafından (03-25-2012 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hakaret ederek mi artık haklı olmak istiyorsun ? Senin istediğin gibi tartışmadığım için özür dilerim istersen daha fazla tartışma benimle .Fikirlerini artık hakaretlerle birilerine işletmek istiyorsun malesef o kişi de ben değilim
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|