|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Türkiye'de idam cezası kaldırılmasaydı 12 Eylül'ün darbecibaşısı Kenan Evren'i, 28 Şubat'ın darbecibaşısı Çevik Bir'i ve 12 Eylül ve 28 Şubat darbelerine iştirak etmiş olan diğer darbecileri idam edebilirdik. İdam cezası kaldırıldığı için darbecileri asamayacağız ve besleyeceğiz.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
idam kalkmasaydı falan filan şu kadar söylüyorum adamın biri çıkıcak allah göstermesin başbakanı öldürücek bu hükümet onuda asamaz boşuna maval okuyosunuz eğer asılcak olsa yani asabilseler iktidar sizde yasayı bugün çıkartırlar o işler öyle terörist başını mhp asmadı demeye benzemez kan alırlar adamdan |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
![]() Alıntı:
Umutlanın. 4+4+4'lük 12 yıllık zorunlu eğitimle tek tip insan yetiştirilmeyecek; demokratik ve özgürlükçü bir eğitim sistemi uygulanacak. Kur'an-ı Kerim dersine girmeyenler kâfirdir, girenler yobazdır denilemez. Halkımızın çoğunluğu da böyle demeyecektir inşaallah. Alıntı:
Maval okumuyorum gerçekleri söylüyorum. İdam kaldırıldığı için darbecileri asamayız. İdamı geri getirsek bile yasalar geriye dönük işlemeyeceği için yargılanmakta olan darbecileri yine asamayız. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|