Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 04-12-2012, 17:19   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok doğru, çok yerinde bir operasyon, herkes yaptığının hesabını versin!

Emeği geçen herkese helal olsun!

Refarandumda EVET diyenlere olmadık hakaretler yağdıranlara da KAPAK olsun!

Türkiye'de idam cezası kaldırılmasaydı 12 Eylül'ün darbecibaşısı Kenan Evren'i, 28 Şubat'ın darbecibaşısı Çevik Bir'i ve 12 Eylül ve 28 Şubat darbelerine iştirak etmiş olan diğer darbecileri idam edebilirdik. İdam cezası kaldırıldığı için darbecileri asamayacağız ve besleyeceğiz.

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-12-2012, 20:09   #2
Kullanıcı Adı
mumy
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Türkiye'de idam cezası kaldırılmasaydı 12 Eylül'ün darbecibaşısı Kenan Evren'i, 28 Şubat'ın darbecibaşısı Çevik Bir'i ve 12 Eylül ve 28 Şubat darbelerine iştirak etmiş olan diğer darbecileri idam edebilirdik. İdam cezası kaldırıldığı için darbecileri asamayacağız ve besleyeceğiz.

idam kalkmasaydı falan filan şu kadar söylüyorum adamın biri çıkıcak allah göstermesin başbakanı öldürücek bu hükümet onuda asamaz boşuna maval okuyosunuz eğer asılcak olsa yani asabilseler iktidar sizde yasayı bugün çıkartırlar o işler öyle terörist başını mhp asmadı demeye benzemez kan alırlar adamdan
mumy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2012, 23:03   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
mumy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tüm dertleri imam hatipler yani öylemi yazık yani bende eğitim süresi uzadı faydalı bişey olcak diye bi umutlandım ama bu eğitimle kaç tip insan yetişecek acaba ülkede bence bölünmeyi liseye indirmişlerdir bununla beraber çünkü kuran dersine ben girmicem sen benim arkamdan atacaksın kafir ben senin arkandan atacam yobaz yazık ki ne yazık

Umutlanın. 4+4+4'lük 12 yıllık zorunlu eğitimle tek tip insan yetiştirilmeyecek; demokratik ve özgürlükçü bir eğitim sistemi uygulanacak. Kur'an-ı Kerim dersine girmeyenler kâfirdir, girenler yobazdır denilemez. Halkımızın çoğunluğu da böyle demeyecektir inşaallah.

Alıntı:
mumy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
idam kalkmasaydı falan filan şu kadar söylüyorum adamın biri çıkıcak allah göstermesin başbakanı öldürücek bu hükümet onuda asamaz boşuna maval okuyosunuz eğer asılcak olsa yani asabilseler iktidar sizde yasayı bugün çıkartırlar o işler öyle terörist başını mhp asmadı demeye benzemez kan alırlar adamdan

Maval okumuyorum gerçekleri söylüyorum. İdam kaldırıldığı için darbecileri asamayız. İdamı geri getirsek bile yasalar geriye dönük işlemeyeceği için yargılanmakta olan darbecileri yine asamayız.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
28 şubat, 28 şubat 1997, 28 şubat darbesi, 28 şubat davasının, 28 şubat yargılandı, 28 şubat yargılanıyor, açıklandı, askeri darbe, gerekçeli kararı, mahkûm edildi, postmodern darbe

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)