|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() Önce sen sonra sen sonra sen sıraya girsinler .. Ülkede savcı hakim mi yok yoksa.. Yok öyle .. Alacaksın alayını içeri dökeceksin tüm pisliklerini. Yükleneceksin hepsine alacaksın hesaplarını vereceksin en sertinden cezayı. Öyle çocuk oyuncağına çevirirsen böyle rezil rüsva ederler.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Dostum şaka mı yapıyorsun allah aşkına. Basında fenerden başka kimsenin adı geçmiyordu. Dava fener üzerine kuruldu. Tek içeride olanlar fenerliler. Eee adalet sırayla.. Sırayla işleyene değil genele uygulanan hukuka adil denilip yaptığına adalet denir. Kim teminatını verebilir ki aziz yıldırım ceza aldıktan sonra sıranın diğerlerine geleceğine. He yok zaten aziz yıldırım yırtmadı kendini yırtanlar belli Geri adım atıp yok puan silelim kapatalım diyenler belli Sonra ceza yok diyenlerde belli. Film olarak çeksem komedi alanında oscar alır bu yaşananlar :) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
evet bazıları azizden daha çok çabaladı bu bir gerçek... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Kısaca sana şöyle açıklayayım şayet tüm takımlar ve liderler hep birden yargılanıp en sert müeyyidelere tabi tutulsaydı temiz futbol adına sonuna kadar desteklerdim istersen sonucu fenerin yirmi yıl futbol oynamamasıda olsaydı. Amma dava böyle devam edip fenere ceza verilseydi her türlü mücadeleyi verir gerekirse sbah akşam diğer fenerlilerle birlikte meclis önünde kamp kurar elimden geleni oda yoksa kalbimden gelen en buğz duygularımı armagan ederdim.Fener için mi bunca şey asla? Ne için diyecek olursan bugün futbol gibi bir olayda adaleti sağlayamayan devlet ne benim fikirlerime nede geleceğime teminat olamaz ve bu devlet yıkılsın daha iyidir derdim.Adalet devletin ana direğidir zira. Aziz başka şeyden yargılanmıyordu zaten türk hukukunda iki kişi ile gerçekleştiren suçlar direk örgüt diye geçiyor e şikede tek kişilik oyun değil malumunuzdur.Yani komik bir itham olur. Türkiye Devleti Hala ne kadar basit olduğunu göstermiştir bence. Bu kadar yeter... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|