|
![]() |
#1 |
![]() sızı görende sanacak kı dünyanın en ıyı ve tek müslümanı bızız .
ya sanane kardeşim kapatılır kapatılmaz neyın peşındesınız.benden fakır benden daha mağdurmuzunuz. hayret bır şey doğrusu.bırıde pkk dan daha tehlıkelı demış.merak etme polısımızde çok kurşunumuzda evelAllah sen kafanı takma öyle...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
saçma saçma konuşma... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() tabikide saçmadır. islam bir dernek kapatıldı demenin neresinden sadece ben müslümanın yorumunu çıkarrtım hayret doğrusu !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Allah Müslüman olmaya aday kişileri sizin gibilerle karşılaştırmasın. yolundan döndürtmemeyi nasip eder umarım iyi güzel mantıklı hoş görüşlü müslümanlarla karşılaştırsın.küçücük sübyanları kullanıp başörtüsüyle okula sokmaya çalışıp ortalığa pravakatörlük saçmaya çalışanlara dur demeli bu devlet artık. NİTEKİM DUR DEDİDE ARTIK YAHU.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
kuyruk acın mı var yoksa birilerinin kuyruğundan mı yakalamışsın ! sal...larını başka yere akıt birazda mantıklı konuş saçma sapan yorumlar yapma ki değeri olsun... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() arkadaş ben boşuna konuşmuyorum.bır dığer kardaşların cevabına bakarım ne oturaklı öyle .bır de sana bakarım ve derımkı ıçımden Yüce allah müslüman olmak ısteyenlerle senın gıbı lerle karşılaştırmasın ınankı yanlış anlarlar senın gıbıler ınsanları ıkna edeceğıne ışkenceyle ıkna etmeye çalışırlar zarardan başka bır şey değılsın.konuşma kardaş sen konuşma .bır kenarda dur syret bence daha ıyı tavsıyemdır bu sana.ıslama daha çok faydan olur konuşmazsan eğer.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() Konu Fatih Hakan tarafından (05-18-2012 Saat 05:43 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ne ilgi eder seni yahu ne ilgi eder.musluman olcu makinasimisin.benim mutlululugumdan sanane .bu gun turk odugum icin mutluyum yarin musluman oldugum icic baska zaman para kazandigigm icin mutlu olurum.tasa sanamı dustu.sizin gibi ilahliga soyunup milletin imanini yargilamaktan masumdur.ne bilgecler var be kardes.hayretler icersindeyim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|