|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
Madem egemenlik 4 senedir bir milletin hiç olmassa seçtiği adam geldiğinde adam gibi işler yapabilsin.Bu arada Türk milleti ile ilgili kafanda kurduğun saçmalıkları bir kenara at.Günlük olaylara göre adam seçselerdi 10 yıldır Aynı parti oylarını her seferinde yükselterek gelemezdi. Her neyse konumuz farklı... İstişare zaten her alanda var bütün bir partiyi ülkeyi Başbakan tek başınamı yönetiyor zannediyorsun.Bakanlar var başbakanın 50 tane danışmanı bunlara danışmadan başbakanın iş yaptığınımı düşünüyorsun. Şuan Cumhurbaşkanının görevi nedir? Yasaları denetlemekmi? Denetlesin istediği kadar 3.ye gönderdiğinde paşa paşa kabul etmek zorunda(Necdet Sezer örneği) Bu mudur istişare?
|
||
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Kusura bakma ama kualisyonlarda bu ülkeye çok şey kaybettirdi.Ak Parti kualisyonla geleceğine Chp iktidar olsun daha iyi...buda benim görüşüm. |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
ben kualisyonlardan bahsetmedim başkanlık sisteminde hem başbakan hem cumhur başkanı aynı insan olmuyormu 2 si ayrı olsun onu söylemek istiyorum haa şimdi ikiside sizin istediğiniz kişi zaman gelir biri bizim olur bizimde hakkımızı savunsunlar onu söylemek istiyorum hakkımı savunamıyosada elinden yapacak bişey glmiyosada tarafını belli etsin oda yeter |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|