Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-27-2012, 14:50   #1
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart Ağaoğlu zırhlı araç iddiasına yanıt verdi
İşadamı Ali Ağaoğlu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Remzi Can'ın geçen cuma günü düzenlediği basın toplantısında, "Ali Ağaoğlu'nu fuara davet ettik, bizden özel uçak ve zırhlı araç istedi" sözlerinin asılsız olduğunu söyledi.

Ağaoğlu, halen Bingöl'de 3 ve Şırnak'ta 1 olmak üzere 4 hidroelektrik santralini bulunduğunu, fırsat çıkması halinde Diyarbakır ve Hakkari'ye yenilerini de ekleyebileceğini belirtti.
BEN HALK ÇOCUĞUYUM ZIRHLI ARACA İHTİYACIM YOK

Ali Ağaoğlu, 81 ilde 81 proje için çalışma grubunun hazırlık yaptığını anlatırken şöyle dedi: "4 bine yakın bölge insanına iş imkanı sağlamış bulunmaktayım. Benim yapım ve mizacımla hiç bağdaşmayan asılsız haber beni üzmüş ve rencide etmiştir. Bu hafta içerisinde, eğer zamanı denkleştirebilirsem yarın Diyarbakır'a geleceğim. Ben halk çocuğuyum, zırhlı araca da ihtiyacım yok."
HER ZAMAN HALKIMIN YANINDAYIM

Telefonla DHA muhabirine konuyla ilgili bilgi verdikten sonra yazılı bir açıklama da yapan Ağaoğlu, halk çocuğu olduğunu her zaman halkın yanında yeraldığını dile getirerek, "Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sayın Remzi Can'dan, Diyarbakır'da düzenlenen bir fuar için davet aldığım, fakat televizyonlarda gördüğüm görüntülerden çekinmiş olabileceğim, Diyarbakır'a gitmek için özel uçak ve zırhlı araç istediğim, risk almak istemediğim, paramı riskli bölgeye yatırmak yerine daha güvenli olan Şanlıurfa ve Gaziantep'te yatırıma dönüştürdüğüm ifade edilmiştir" dedi.
ZAMAN PROBLEMİM NEDENİYLE GİDEMEDİM

Halen Doğu ve Güneydoğu illerinin ticaret ve sanayi odaları ile üniversitelerinden aldığı davetler olduğunu ve yoğun iş temposu nedeniyle bunların tümüne katılamadığını kaydeden Ağaoğlu, şöyle devam etti: "Güneydoğu ve doğu illerimizin sanayi ve ticaret odaları ile üniversitelerinden aldığım konferans davetlerine, yoğun iş programım elverdiği ölçüde katılmaktayım. Yakın sayılabilecek zamanda Erzurum, Kahramanmaraş ve Malatya olmak üzere 3'üne katıldım. 29'u Türkiye'nin muhtelif illerinin sanayi ve ticaret odalarından, 23'ü de üniversitelerden olmak üzere 52 davet için ajandamda uygun zaman yaratmaya çalışmaktayım.
DİYARBAKIR'A HAKKARİ'YE YENİLERİNİ EKLERİM

Diyarbakır'dan da davet aldım ve altını çizerek ifade ederim ki sadece zaman problemim nedeniyle gerçekleştiremedim ve bunu da daveti yapan ortak dostumuza açıkça ifade ettim. Ben ülkemin her karış toprağına yatırım ve hizmet götürme ve istihdam yaratma çabasında oldum böyle de devam edeceğim. Halen Bingöl'de 3 adet Şırnak'ta 1 adet hidroelektrik santral yatırımım bulunmaktadır. Fırsat çıkarsa Diyarbakır'a ve Hakkari'ye yenilerini de eklerim."

Ensonhaber

El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-27-2012, 14:51   #2
Kullanıcı Adı
El Emin
Halk cocuğu...
İbret alınıyor ve beyin ortamı terk eder..
Alt 08-27-2012, 18:51   #3
Kullanıcı Adı
Terennüm
halk çocuğu mu?

ünlü işadamı Ali Ağaoğlu 'nun çocuklarına karşı ne kadar cömert olduğunu bilmeyen yoktur. Oğlu Alican, 18 yaşını doldurduğunda altına Lamborghini çeken Ağaoğlu, geçen yıl da kızı Sena'ya 18'inci yaş hediyesi olarak 500 bin Euro'ya Bentley almıştı. Çocuklarına karşı bu kadar eli açık olan Ağaoğlu'nun, 30 bin dolara sürat tekne si alan oğluyla büyük bir kriz yaşadığı kulağıma geldi!

3 ADAMINI GÖNDERİP TEKNEYİ BULDURTMUŞ!

Londra'daki rezidans inşaatının başında bulunan, 4 Temmuz'da Kırgızistan Cumhuriyeti Trabzon Fahri Konsolosu olan, 20 yaşındaki
Alican Ağaoğlu ; babasından habersiz 30 bin dolara bir sürat teknesi almış. Alican tekneyle Bodrum koylarında turlarken Ali Bey'in bundan haberi olmuş ve küplere binmiş! Bodrum'daki adamlarını arayıp, "Bana tekneyi bulun" demiş. Tekne, Alican'ın bakım için bıraktığı Bodrum Marina Group'ta bulunmuş. Üç adamına talimat verip 30 bin dolarlık tekneyi paramparça ettiren Ali Bey; teknenin parçalanmış fotoğraflarını da istemiş. Öğrendiğime göre Ali Bey'in bu tepkisi, oğlunun kendinden habersiz tekne almasından kaynaklanmıyormuş. Çok tehlikeli olduğunu düşündüğü sürat teknesinin oğlunun başına bir iş açmasından korkmuş. Ali Bey'in kullandığı yöntem doğru mu, yanlış mı tartışılır ama oğlunu korumak.samanyolu haber
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-27-2012, 18:55   #4
Kullanıcı Adı
onurcan
Zenginin malı züğürdün çenesini yorar...
Zenginlik dünyada kalan bir şey öbür tarafa götüren var mı?
asıl zenginlik gönül zenginliğidir kime faydan varsa odur zenginlik..

Konu onurcan tarafından (08-27-2012 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir..
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-30-2012, 17:30   #5
Kullanıcı Adı
El Emin
Alt 08-30-2012, 23:03   #6
Kullanıcı Adı
barayev
bu adam Lazdır bunlar inatçı ,azimli ve gözü karadırlar ve geçimsizdirler ama çok çalışkandırlar...bunlardan işçi memur değil önder ve işveren ve yönetici olur.
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2012, 01:05   #7
Kullanıcı Adı
ali1986
bu adam zaten zengindi babadan biraz iktidar yalakalığı medya falan böyle oldu diyarbakıra gitmeside herhangi birşey ifade etmiyor benim için orda binlerce asker polis ailesi var okullarında okuyan çocuk var böyle haberler oraların sanki başka bir ülkeymiş gibi gösterilmesinden başka işe yaramıyor ali için beyin bedava zaten
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2012, 01:33   #8
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu adam zaten zengindi babadan biraz iktidar yalakalığı medya falan böyle oldu diyarbakıra gitmeside herhangi birşey ifade etmiyor benim için orda binlerce asker polis ailesi var okullarında okuyan çocuk var böyle haberler oraların sanki başka bir ülkeymiş gibi gösterilmesinden başka işe yaramıyor ali için beyin bedava zaten
yoruma diyecek birşey bulamadım..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)