|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Çocuksun sen yaa... ![]()
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hadi canım hadi senin gibiler çıkar milletin kazandığını eleştirir kıskanır bu ülkede herkes sanki vergisini tam ödüyormuş gibi biri çıkar derki ben amerikada 700 bin doları reddettim sen onu kahraman sayarsın bilmezsinki burda daha çoğunu kazanıyor amerikadaki vergi kesintisinden haberin yok bölede gelirsin terörre tepki göstermiş bir insanı maaşıyla vurmaya çalışırsın
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Birileri vergi ödemiyor diye kimse ödemesin mi ve bunlara gözmü yumulsun yani işte akıl mübarek ne akıl ama bu mantıkla gittiğinde kılıçdaroğlu yürüyen merdivene tersten biniyo diye sende mi tersten binecen... ![]() Be beyinden yoksun yaratık benim ALLAHa şükür paraya ihtiyacım yok kimseyi kıskandığımda çok şükür ama dediğim gibi asgari ücret 700 tl iken bu adamların milyarlarla oynamasına karşıyım sadece bunların değil tabiki gelir adaletsizliğinin karşısındayım vesselam... Bunu sana sabaha kadar uğraşsam da anlatamam anladık gs lisin galiba fatih terimi bu kadar savunduğuna göre... anlamanı istediğim konu şu muhterem konu fatih terim vs. değil konu gelir adaletsizliği anladınmı yok nerde sende o akıl... Çocuk çocuk yorumlar yapıp adamın asabını bozma diyeceğim ama bunun cocukçası nasıl söyleniyor bilmiyorum... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bir tek Terim mi? Bütün futbolcuların durumu böyle.Çoğu teknik direktörde .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Konu Necip Fazıl tarafından (09-05-2012 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bu kadar salak olmayı nasıl başarıyorsun birader ya sana genelleme yapıyorum diyorum anlamıyorsun ki geneleme yaptıımda buna milletvekilleride giriyor zaten anlıyormusun o küçük beynin alıyormu acaba bunu... Yaa sığır herif niye pkk ya laf etti diye ben rahatsız olayım ya ne kadar aptal duruma düştüğünü bir bilsen... Be dangalak pkk şakşakçılarının kim olduğunu bil de konuş olurmu... Konu Necip Fazıl tarafından (09-05-2012 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Kelimelerine dikkat et ALİ1986 Konu Necip Fazıl tarafından (09-05-2012 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|