|
|
|
|
#1 |
|
Senin gibiler zaten nerde beyaz tenli birini görse onu mübarek adledersiniz. Benim yüzümde beyaz tenli, yaşlı teyzeler falan der ara sıra ne kadar mubarek yüzün var diye.. Yürü git teyzecim ya..
Onların yüzlerinde cesaret saklı, Sende bulunmadığı için kötü görünebilir. Aynı zamanda anayasa bu hakkı orduya vermiş.
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Ne kadar mübarek birisi olduğunu tahmin edebiliyorum zaten... ![]() Cesaret mi e.muhtıradan sonra ne oldu o cesaretlerine söndüler dimi... ![]() Anayasayı zaten darbeciler yaptı ne koyacaktılar darbe yapanlar asılsın mı diyecektiler... ![]() Zalimin zulmü varsa mazlumun ALLAH'ı var koçum 3, 5 çapulcudan korkacak adamlar değiliz vesselam... ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Konu Cihannur tarafından (09-11-2012 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Yaa sen hakikaten çocukmuşsun yaa özür dilerim senden bundan sonra sana cevap yazarken çocukla çocuk olmayı deneyeceğim vesselam... Okul kaydını yaptırdınmı çocuğum bu arada... ![]() Konu Cihannur tarafından (09-11-2012 Saat 10:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntıdaki hakaretin düzeltilmesi. |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
hadi canım hadi böyle diye diye insan kandırıyosunuz lan ben sizin ciğerinizi bilirim bee laf salatacıları
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Koçum bizde bu iman gücü varken sizin topunuz gelse kaç yazar ciğerimizi biliyormuş senin o adam dediğin komutanlarında böyle atıp kesiyodular bi taraflarına güvenip e-muhtıra da yayınladılar aradan 24 saat geçmeden aldılar cevaplarını şimdi içerden kaçmak için hepsi hasta numarası yapıyor vesselam... Senin gibiler klavye delikanlısı... |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
|
||
|