|
![]() |
#1 |
![]() Hayvancılıkla uğraşanları bilmiyorum ama meçhul paran varsa getir seninle tarıma girelim.
Devletin hibeli kredisi sülalemize yeter zaten ekmeye gerek yok ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() al işte hiç bişey bilmeden bakarsan olaya tirilyoner olucam sanır girersin donsuz çıkarsın işten arkadaş devlet o desteği kime veriyor nasıl veriyor insanlar ne yatırımlar yapıyor biliyomusun o desteği almak için her ahırı olana vermiyor belirli bir arazin olacak ahırın olacak veterinerin olacak teknik malzemen olacak 4 ineği olan adama destek falan vermiyor devlet 1000 tane hayvanı olana veriyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Dostum diyarbakın yarısı nerdeyse aynı zamanda çiftçi neyin ne denli olduğunu biliyorum. Kasma kendini. ![]() Ve ben hayvancılıktan değil tarımdan bahsettim.Yani illa ki arazin olmadan alamazsın zaten bende ne dedim paran varsa gel o işe girişilem. Gerekli koşulları yerine getirmek kolay ve getirince devlet yüzde elli hibeyle trilyon veriyor ![]() Sağolsun ondan bizim pkklı köylüler ne kadar bdpli olsada erdoğanın hastasıdır. Ve daha iki kelime bir araya getiremeyenler bmwlerle auidilerle dolaşıyor ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |