Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-19-2012, 00:41   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Demek ki bir istekleri arzuları var bunların..
Sen vermedikçe pkk bitmez..
Zerdüşt Kürtlerin istekleri Türkiye toprakları üzerinde Faşist Kürdistan Devleti'ni kurup Müslüman Kürtleri öldürmekse buna müsaade edilebilir mi? Konuya böyle bir soruyla girdim; çünkü olaya sadece ırk açısından bakmak büyük hata olur. Suriye misali gözümüzün önünde. Suriye'de kimler kimleri öldürüyorlar? Cevap: Araplar Arapları öldürüyorlar. Suriye'de rejim yanlıların çoğu da muhaliflerin çoğu da Arap. Suriye'de Nusayri Araplar, Müslüman Arapları öldürüyorlar. Yarın bir gün Allah korusun ki Faşist Kürdistan Devleti'nin kurulup o faşist devletin yönetimini yürüten Zerdüşt Kürtlerin, hâkimi oldukları Müslüman Kürtleri katletmeleri gibi bir sonuçla karşılaşılabilinir Allah korusun.

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-19-2012, 00:50   #2
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen anlama gereksimi duymuyorsan neyi açıklayayım ki sana...

30 sene kürt halkına diyalog ve boş dağlara bomba yağdırmakla geçti ama şimdi tsk dan pkk ya istihbarat veren subaylar azaldığı için en azından boş dağlara bomba atmıyoruz bunu belirtmekte yarar var...

Ama yeterli mi değil...
Kardeşim..Otuz yıl diyalog diyorsun..Ama daha doksan üc darbesi o soğuk subat varya bundan 19 yıl önce gerceklesti..Nerede bu otuz yılın diyorum..Farklı ülkede yaşadığımızdan şüphe etmeye basladım..Benim ülkemde değil otuz yıl diyalog daha on dokuz yıl önce bir darbe oldu bilmem anlatabiliyor muyum..

Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zerdüşt Kürtlerin istekleri Türkiye toprakları üzerinde Faşist Kürdistan Devleti'ni kurup Müslüman Kürtleri öldürmekse buna müsaade edilebilir mi? Konuya böyle bir soruyla girdim; çünkü olaya sadece ırk açısından bakmak büyük hata olur. Suriye misali gözümüzün önünde. Suriye'de kimler kimleri öldürüyorlar? Cevap: Araplar Arapları öldürüyorlar. Suriye'de rejim yanlıların çoğu da muhaliflerin çoğu da Arap. Suriye'de Nusayri Araplar, Müslüman Arapları öldürüyorlar. Yarın bir gün Allah korusun ki Faşist Kürdistan Devleti'nin kurulup o faşist devletin yönetimini yürüten Zerdüşt Kürtlerin, hâkimi oldukları Müslüman Kürtleri katletmeleri gibi bir sonuçla karşılaşılabilinir Allah korusun.
Bu kadar kültürel stigmatik kodların yansıması ve kel alaka dalışı sana hiç yakıştıramadım üstad..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-19-2012, 01:04   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:

Bu kadar kültürel stigmatik kodların yansıması ve kel alaka dalışı sana hiç yakıştıramadım üstad..
İlla öyle olur demiyorum El Emin. Öyle olma ihtimali vardır. AK Partili Kürtlerle BDP'li Kürtler bir mi? Hizbullah-PKK çatışmalarını düşün mesela. Hizbullahçılarla-PKK'lıların çatışmaları Kürtler arası çatışmalardı. Suriye misaline bir itirazın var mı? Suriye'de Araplar Arapları öldürüyorlar. Faşist bir Kürdistan devleti kurulursa Alllah korusun, o devletin ırkçı, faşist Kürtleriyle dindar Müslüman Kürtleri arasında tıpkı Suriye'de olduğu gibi iç savaş yaşanma ihtimali mevcuttur. Hayır, böyle bir ihtimal yoktur diyebilir misin?

Konu Cihannur tarafından (09-19-2012 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-19-2012, 01:10   #4
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlla öyle olur demiyorum El Emin. Öyle olma ihtimali vardır. AK Partili Kürtlerle BDP'li Kürtler bir mi? Hizbullah-PKK çatışmalarını düşün mesela. Hizbullahçılarla-PKK'lıların çatışmaları Kürtler arası çatışmalardı. Suriye misaline bir itirazın var mı? Suriye'de Araplar Arapları öldürüyorlar. Faşist bir Kürdistan devleti kurulursa Alllah korusun, o devletin ırkçı, faşist Kürtleriyle dindar Müslüman Kürtleri arasında tıpkı Suriye'de olduğu gibi iç savaş yaşanma ihtimali mevcuttur. Hayır, böyle bir ihtimal yoktur diyebilir misin?
Bizden kaynaklı ..
Hizbullah dediğin askeriye tarafından kurgulanmış bir örgüt..
Kurucusunun destek aldığı kişi veli kücük..
Ve askeriyenin sahaya inmek yerine sahaya insan sürme modeli..Ne yani gül atmalırını mı beklıyorduk..
Mevcut ihtimal düşükte olsa ihtimal dahilinde lakin konumuzla zerre alakası yok...
Avrupa avrupa diye arkasından deli gibi koştuğumuz ülkelerdeki gibi birer yerel yönetim modeli ve demokratik hakların verilmesi zaten ortamı sakinleştirecektir..
Ve mevcut pkk tehlikesi o zaman alt olduğunda artık silahların sahneye cıkması pek makul bir düsünce değil..
Birde bu kürtler arasında bir ihtimal..Bunun kürtlerin türkler tarafından gaspedilen haklarının geri verilmesine engel değil..
Yani ihtimal dahilinde diye biz kürtleri vurmaya devam mı edelim..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-19-2012, 01:48   #5
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:

Bizden kaynaklı ..
Hizbullah dediğin askeriye tarafından kurgulanmış bir örgüt..
Kurucusunun destek aldığı kişi veli kücük..
Ve askeriyenin sahaya inmek yerine sahaya insan sürme modeli..Ne yani gül atmalırını mı beklıyorduk..
Mevcut ihtimal düşükte olsa ihtimal dahilinde lakin konumuzla zerre alakası yok...
Avrupa avrupa diye arkasından deli gibi koştuğumuz ülkelerdeki gibi birer yerel yönetim modeli ve demokratik hakların verilmesi zaten ortamı sakinleştirecektir..
Ve mevcut pkk tehlikesi o zaman alt olduğunda artık silahların sahneye cıkması pek makul bir düsünce değil..
Birde bu kürtler arasında bir ihtimal..Bunun kürtlerin türkler tarafından gaspedilen haklarının geri verilmesine engel değil..
Yani ihtimal dahilinde diye biz kürtleri vurmaya devam mı edelim..
Olayın temelinde dinsizlik, dinî hassasiyet azlığı vardır. Bunu da göz önünde bulundurmalıyız. PKK nasıl bir örgüt olarak kuruldu, ideolojisi neydi? PKK; Marksist, Leninist, komünist bir örgüt olarak kuruldu. PKK'nın ideolojisi şimdilerde de hâlâ böyle midir bilemiyorum. PKK olayının temelde dinsizlik, dinî hassasiyet azlığı ve hatta Zerdüştlük olduğunu bilelim. Dinsiz Kürtler, Zerdüşt Kürtler, komünist Kürtler vd. fikriyatları bozuk Kürtler dağa çıkıp eşkiyalık, teröristlik yaparlarken, Müslüman dindar Kürt kardeşlerimiz on yıllar boyunca uğratılmış oldukları zulümlere rağmen devlete bağlı kalıyorlar, oylarını AK Parti gibi halkın partilerine verip ülkenin diğer Müslüman halklarıyla kardeşlik ve birlik içinde yaşıyorlar.

Türkiye'yi daha da demokratikleştirmek ve Kürt kardeşlerimize de daha çok haklar vermek için Demokratik Açılımla Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi'ni başlatan ve sürdüren siyasi parti AK Parti'dir.
Kürtçe, AK Parti sayesinde bu yıldan itibaren okullarda seçmeli ders olarak okutulmaya başlanılmıştır. On yıllar boyunca Kürtlere karşı uygulanmış olan inkâr ve asimilasyon politikaları AK Parti iktidarıyla birlikte sona ermiştir Allah'a şükürler olsun.

Kürtleri vurmuyoruz, kendi hâlinde Kürtçüleri de vurmuyoruz, terörist Kürtçüleri (PKK'lıları) teslim olmadıkları durumlarda vuruyoruz.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)