|
![]() |
#1 |
![]() türkiye ilginç bir ülke gerçek olanlar serbest olsun sanal olanlar yasaklansın madem youtubeye girmeyi güneh görüyosunuz otobanda duran kadınları toplayın genelevleri kapatın riyakarlar evet türkiye uyuyor sanal müslüman hepsi bir vidyoyla imana geliyosunuz ülkede binlerce genelev var onlar günah değil demi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
konuyu nasil geneleve getirdin , ne alaka ? youtube a girmeyi kim gènah görmüs ? youtubeyu istedigin gibi kullanirsin istersen dini içerikli viideolara bakabilirsin istersende bel alti videolara bakarsin , Allah akil fikir versin sana ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
senin kafa iyi herhalde yada türkiyede yaşamıyosun 2007 senesinde youtubeye yasak geldi dns ile giriyoruz normalde giriş yok o zamanda yasaklanma nedeni peygambere hakaretti neden yasaklanıyorki onu demek istiyorum genel ev meseleside madem günahtan korkuyosunuz genel evleri kapatın onu demek istedim bak bu kadar yazdım anla diye Konu ali1986 tarafından (09-22-2012 Saat 04:33 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Ama bir yanlışa tepkisiz kalmak diğer bir yanlışa evet demek anlamına gelmiyor...helede bu saldırı senin dini değerlerine peygamberine yapılıyorsa sanal deyip geçmek tepkisiz kalmak daha rahat geldi sanırım... Ülke olarak geç kalınmış bir karar.. Geçen hafta arkadaşımla beraber videoya bakalım dedik...kardeşinin yanınımızda olduğuna dikkat etmedik...bir yandan konuşurken bir yandan videoyu izledik...taki çoçuğun bizim ekrana dikkatlice baktığımızda "abla bu Hz Muhammed mi" lafıyla irkildik... Bu başımdan geçen bir olaydı aktarmak istedim.. Ama üç kuruşluk adamların plan ve emelleri için yapılmış flimlere adeta destek veren bir sitenin açık lkalması için mücadele vermek akıl karı değil |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
demek istediğim sorun youtube değil bizim merakımızda inanmassınız ama ben o videoya bakmadım aratmadım bile internette neden aratayımki adam hakaret etmiş benim için yeterli ne dediği nasıl dediği önemli değil siz bakıyosunuz tepki göstermek için bakıyosunuz ama bu yolla o adam belki para bile kazanmıştır |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|