|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
markadan markaya değişmiyo hırsızlık haram zina haram kul hakkı haram içki haram küfür haram hiçmi küfür etmiyosun sen hepsi aynımı bunların
|
||
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Ben küfür vermiyorum demedim ki arkadaşım... Ama içki kötülüklerin anasıdır içkiyle küfrü bir tutamazsın ikiside kötü şey ama günahları bir değil... |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
bir tutmuyorum ama sonuçta günah kimse senin küfür ettiğine karışmıyor sende milletin içkisine karışma demek istediğim o sadece |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Kimsenin içkisine karışılmıyor... Karışılan şey yada karışılmak istenen şey açık alanlarda içilmesi ve tv lerdeki dizilerde yapılan gösterimlerdir tv de küfür verebiliyorlar mı... |
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
![]() Konu Atlantis tarafından (09-26-2012 Saat 21:16 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
Ben bu konuya şu açıdan bakıyorum kardeşim gençleri korumaktan ziyade başkalarına rahatsızlık verdikleri için yasak olmalıdır adam evinde falan içiyorsan beni bağlamaz herkesin aklı var haram olduğunu da bile bile içiyorsa o kendi bileceğidir ve karşılığını bu dünyadan ziyade diğer tarafta fazlasıyla alacaktır...Böyle bir hakkı olsa da başkasını rahatsız etme hakkına sahip değildir o yüzden açık alanlarda tüketilmesine karşıyım vesselam... |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|