|
![]() |
#1 |
![]() Zaten AKP'ye yalakalık yapıyorlardı, partiye girmek için.
Bunları ve Mehmet Metiner'i hiç gözüm tutmamıştır...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Hadi Burkay'la Miroğlu'nu anladım Mehmet Metiner'i niye gözünüz tutmadı? Konu Yıldırım tarafından (09-27-2012 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
![]() Alıntı:
Metiner Milletvekili seçildikten bir kaç ay sonra bu konuşmaları yapmıştır.
http://www.youtube.com/watch?v=Ql7_SnXZPjI Kendi açımdan değerlendirmeme pek gerek yok Zira riyakar ve yalaka insanlara hiç güvenmem, tiksinirim... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
![]() Alıntı:
![]() Metiner'in Hadep genel başkan yardımcılığı döneminde sarf ettiği bu sözleri seçimden sonra yapmıştır demeniz hangi akla ve samimiyete dayanıyor gerçekten çok merak ediyorum zira bu konu haftalarca konuşuldu ve Metiner eleştirilerine sahip çıktı ve "Ben o dönem ki eleştirilerimde haksız çıkmış olmaktan mutluluk duyarım" diyerek yapılan konuşmayı inkar etmedi.Bunu ses kaydının seçim sonrasına ait olduğunu söyleyenlerin Metiner'in Kürt ve Terör Sorunlarında aktif rol oynamasını istemeyip sözünün itibarsızlaştırılması için yaptıkları bir girişimdir.Bu konuşmayı Pkk'nın servis ettiğini de adımız gibi biliyoruz.Ak Parti açısından herhangi bir problem yoktur.Problem varmış gibi göstermeye çalışanlarında dediğim gibi Pkk'nın ta kendisidir.Bugün Ak Parti'de ANAP'tan DP'den DSP'den CHP'den ve bir çok eski ve yeni partiden insanlar bulunmaktadır."Neden bu adamların yaptıkları eski eleştiriler gündeme getirilmiyor da Metiner'in yaptığı eleştiriler gündeme getirildi" sorusunu da son bir toparlama yapmak için sorma ihtiyacı duymamız lazım. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Fazla faal olmayan bir insan hakkında böyle konuşulmaz. Ancak Metiner kendini bir şekilde aklamaya çalışmış ve sizi kandırmıştır. İnanıp inanmamak size kalmıştır zira onun ne olduğunu kendi açımızdan da az-çok iyi biliyoruz. Selametle... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Şunu açıkça söyleyebilirim Metiner'le partinin yada RTE'nin herhangi bir problemi yok.Kandırılan varsa o biz değiliz.İçinde olduğumuz partiyi bizden iyi bilecek değilsiniz. Bu arada sizin açınızdan Metiner neymiş merak ettim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
"Ak Parti Kürt Sorununu Çözdü, Kürt Sorunu Yoktur" diyen biridir. Hemen hemen herkes Kürt sorununu dillendirirken o tabandan gelen bir zat Bunu inkar ediyyor. E sen böyle bir adamdan ne beklersin. Sen yarın şunu partiden atmaya kalk o zaman görürsün hakkınızda neler söylediğini. Konu Cihannur tarafından (09-29-2012 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|