Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-29-2012, 03:18   #11
Kullanıcı Adı
Atlantis
gene bozuk plak gibi tututturdun isviçre diye yav sen Türlkiyedesinde ne oluyor senden daha iyi yiyici varmi ?
Atlantis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2012, 03:26   #12
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
Atlantis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gene bozuk plak gibi tututturdun isviçre diye yav sen Türlkiyedesinde ne oluyor senden daha iyi yiyici varmi ?

senin yine beyin terk dur bende çıkartıyorum beyini senin beni anlaman için haha tama çıkarttım kutusuna koydum konuya dönelim ben dedim yaa ben yemem diye yersen sen yersin afiyet olsun
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2012, 03:35   #13
Kullanıcı Adı
Atlantis
madem beyinden bahsettin , sana beyin nasil kullanilir anlatayim önce karsindaki kisiyi tanirsin sonrada onun hakkinda fikir yürütürsün sen sokaklarda top oynarken ben hakkaride 18 ay askerlik yaptim çatismalara girdim , ve bunuda ülkem için seve seve yaptim senin gibi yiyiciler rahat uyusunlar diye bakalim senden nasil asker olcakgerçi burdaki mesajlarindan nasil bir mehmetçik olacagin belli oluyor
Alt 09-29-2012, 03:37   #14
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
madem beyinden bahsettin , sana beyin nasil kullanilir anlatayim önce karsindaki kisiyi tanirsin sonrada onun hakkinda fikir yürütürsün sen sokaklarda top oynarken ben hakkaride 18 ay askerlik yaptim çatismalara girdim , ve bunuda ülkem için seve seve yaptim senin gibi yiyiciler rahat uyusunlar diye bakalim senden nasil asker olcakgerçi burdaki mesajlarindan nasil bir mehmetçik olacagin belli oluyor

vay kahramana gel hem 18 ay hem hakkari hem çatışma kaç yılında askerlik yaptın
Alt 09-29-2012, 03:39   #15
Kullanıcı Adı
Atlantis
sen kimsinki beni sorguya çekiyorsun ?

sen önce gitde pasa pasa askerligini yap öyle konus ,klavye basindan yazmaya benzemez askerlik , gittigindede anlayacaksin zaten
Alt 09-29-2012, 03:43   #16
Kullanıcı Adı
ali1986
gidecez görecez anlıucaz gerçi alışığız g3 kanfulaj falan baba asker benim kısa dönem gelir geçer
Alt 09-29-2012, 03:45   #17
Kullanıcı Adı
ali1986
2000 yılında yaptın askerliği 2 silah sesine çatışma diyosun
Alt 09-29-2012, 03:52   #18
Kullanıcı Adı
Atlantis
arkadasim beynin hakkinda yorum yapmak istemiyorum ama sen kendin konustukça çok gülünç duruma düsürüyorsun kendini

birincisi benim 2000 yilinda askerlik yaptigimi nerden çikardin yada nerden tahmin ettin ? ikincisi sen beni tanimadigin halde nasil benim hangi sene askerlik yaptigimi çikardin ? üçüncüsü ben 2000 yilinda 29 yasindaydim ve 29 yasinda 18 ay askerlik yapabilmem için askerligimi 9 yil boyunca okul nedeniyle tecil ettirmem gerekir buda münkün degil

gene güldürdün bizi gece gece

nedendir bilmem ama birden aklima googledan topladigi belgelerle Akpartiye kapatma davasi açan eski yargitay bassavcisi geldi
Alt 09-29-2012, 03:55   #19
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
arkadasim beynin hakkinda yorum yapmak istemiyorum ama sen kendin konustukça çok gülünç duruma düsürüyorsun kendini

birincisi benim 2000 yilinda askerlik yaptigimi nerden çikardin yada nerden tahmin ettin ? ikincisi sen beni tanimadigin halde nasil benim hangi sene askerlik yaptigimi çikardin ? üçüncüsü ben 2000 yilinda 29 yasindaydim ve 29 yasinda 18 ay askerlik yapabilmem için askerligimi 9 yil boyunca okul nedeniyle tecil ettirmem gerekir buda münkün degil

gene güldürdün bizi gece gece

nedendir bilmem ama birden aklima googledan topladigi belgelerle Akpartiye kapatma davasi açan eski yargitay bassavcisi geldi

tama şampiyon komando sakin ol
Alt 09-29-2012, 03:58   #20
Kullanıcı Adı
Atlantis
yo son derece keyifliyim çünkü gece gece güldèrdün beni yanimdaki arkadaslar bile sordu neye gülüyorsun diye

keske birde hangi birlikde askerligimi yaptigimi söyleseydin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)