|
![]() |
#1 |
![]() KOSKOCA BU AKP HÜKÜMETİ BİR BAŞAÖRTÜSÜ MESELESİNİ 10 SENEDEN BERİ HALLEDEMİYORSA BUNDA SIKINTI VAR DEMEKTİR.YAHU HİÇBİR ŞEY BİLMİYORLARSA BARİ REFERANDUMA GİDİLSİN, MESELE KÖKÜNDEN HALLEDİLECEKTİR.BUNA DA CESARETLERİ YOKSA AKP''YE OY VERMEK CAİZ DEĞİLDİR.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
İmam efendi sen mi belirliyon neyin caiz olduğunu... Siz böyle müslümanım diye geçinin millete cehennemden bilet satın aferin size... Senin erbakan çözseydi ya bu konuyu o kadar müslümandı da... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() AKP hükümeti neyi bekliyor o zaman?.Hükümet küçücük bir sorunu büyük mü görüyor yoksa?...Yetkilerini elinden alanlar mı var?.Ergenekoncularda tıkıldı içeri...Eee başka sıkıntı nerde şimdi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
O kadar küçüktü de sorun siz neden halletmediniz bunu... ![]() O içerdekinin kaç katı dışarda var biliyon mu acaba... Sırası gelecek onun da inşALLAH sizin yapamadığınızı yapacağız ve yapıyoruz da çok şükür... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Yahu ergenekoncuları içeri tıkattıran bu hükümet bir başörtüsünü neden halledemiyor bunun cevabını ver bana... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Buna senin kadar bende tepkiliyim bakmayın bu şekilde konuştuğuma bazen snirleniyorum... Açık söylemek gerekirse geç kalınmış bir durum hatta çok geç kalınmış bir durum dua ediyorum inşALLAH tez vakit bu mesele halledilir... bunun gibi geç kalınmış durumlar var evet mesela 28 şubat kararlarının iptal edilmesi gerekiyor Salih Mirzabeyoğlu gibi mazlumların serbest kalması gerekiyor... Ayasofya meselesi yine çok geç kalınmış bir durum vs. bu gibi örnekler verilebilir ama tepkiyi anlaşılır ve bir ağızdan vermek yerine malesef birbirimizi suçluyoruz haksızmıyım bunun sağladığı en ufak bir faydayı söyleyin bana vallahi Ak parti'ye oy vermeyeceğim ama sağlamaz çünkü mantıklı ve doğru hareket etmemizi engelliyor bu... Saadetmiş Ak partiymiş konu parti konusu değil böyle bişey olsa zaten görüyorsun konuyu ben açmışım partimi eleştirecek tarza bir konu açmazdım değil mi... Ama konu particilik değil konu islam ve bu zulümler meselesidir bu konuarda hiç olmazsa partileri bir kenara bırakıp yorum ve tepkimizi koyarsak daha faydalı olacağına inanıyorum vesselam... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |