|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Ben sadece müslüman kanının durmasını istiyorum hepsi bu savaşıyorlar da ne oluyor ölen masum insanlar oluyor çoluk çocuk ölüyor... Ben israil domuzu suçsuzdur mu diyorum hayır ama masum insanların ölmemesi için ateşkes şart yoksa yine masumlar ölmeye devam edecek...
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Cevabını sen veriyorsun zaten İsrail'i yanlız bırakmazlar... Bu sebeptendir işte ateşkesin önemi yoksa bende söylerim tabi bıraksınlar İsrail'i tek başına ama bırakmayacaklarını biliyoruz... İşte orada çok kan akmaması için ateşkes şart ya zaten... Ayrıca Obama'nın da savunulacak bir yeri kalmamıştır vesselam... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
şimdi asıl meselemiz yani ateşkes olayına gelince az önce de dediğim gibi israilin saldırması için herhangi bir bahaneye ihtiyacı yoktur.eğer cüzi anlamda bir şey yapılacaksa Türkiye nin oraya silah yardımı yapması düşünülebilir.tabi bu da uluslararası arenada hem orta doğu hemde batıya yakınlığıyla bilinen Türkiye nin imajını zedeleyecektir ama Başbakanın da dediği gibi ''eğer öleceksek onurumuzla ölürüz'' bu kadar basit. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Ne kadar silah verirsek verelim İsrail'in askeri gücü ortadadır Mavi Marmara gemisinde bizim 9 vatandaşımızı Şehid ettiler biz savaşa girmeye korktuk ve adamlardan sadece özür bekleyebildik onu da yaptıramadık yanlışmıyım... İsrail'in bu askeri gücü ve yanına aldıkları diğer süper güç ülkelere karşı Filistin'e ne kadar silah verirsek verelim boş... Zaten savaşın kazananı da olmaz muhterem... Ancak İslam Birliği'ni kurarsak o zaman onlar bizden korkacak ve benim üstte yazdığım gibi bu kez onlar savaşmaya korkacaklardır vesselam... Yoksa ne savaşın kazananı nede sonu gelir vesselam... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |