|
|
|
|
#1 |
|
Fethullah Gülen'in parti kurma ihtimalini , daha doğrusu parti kursa bile fazla oy alamayacağını yazmak ''fitneyse'', Ak Parti'nin grup kararına karşı Cemaat'in tavır koyabileceğini söylemek ve çok sayıda milletvekilinin de bu durumda Cemaat'e destek vereceğini iddia etmek daha da büyük bir ''fitne'' olsa gerek!
Konu Özgür Suriye tarafından (11-27-2012 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | ||
|
Alıntı:
Dikkatli okumuyorsunuz! Kesinlikle tavır koyar diye bir ifadem söz konusu değil.Orası bilinmez diyorum.Ne Ak Parti cemaate zarar vermek ister nede Cemaat Ak Parti'ye bunun dışında söylenen her söz benim nazarımda fitneden başka bir şey değildir.Benimki var olanı yorumlamak. Sizinki olmayacak ihtimaller üzerine konuşmaktır. Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Alıntı:
Daha önce yazdığım bir mesajdan alıntı yapayım: Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Benim kulağıma gelen Savcı gece başbakana dosya gönderiyor 15 dk sonra yanlış hatırlamıyorsam Hürriyet gazetesinde haber çıkıyor.Savcıda muhtemelen beni götürecek bunlar diye aceleci davranıyor.Ben burada olayı cemaate bağlamanın yanlış olduğunu düşünüyorum.Hatta o sırada bazı illerde başka savcılarda mit mensuplarını deşifre edici faaliyetlerde bulundular ve bunların cemaatle uzaktan yakından ilgisi olmadığını biliyorum.Orada büyük bir oyun döndü ama tam anlamıyla şu şudur bu budur şeklinde ben yorum yapamayacağım. |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Alıntı:
Velevki parti - cemaat kavgasi yoksa bile bu tür karsilikli aciklamalarin böyle bir kavgaya zemin hazirladigini düsünüyorum. Parti icinde elbette cemaat karsiti insanlar olabilir. Fakat bu partinin genel siyasetinin cemaat karsiti oldugu anlamina gelmez bilakis bu parti tarihte hic olmadigi kadar islami cemaatlere yol acmistir. Sirf bunun icin bile bazi terimleri hassasiyetine binaen kullanmasaydi daha hos olurdu derim... Alıntı:
Evvelki mesajlarimdada belirttigim gibi dershaneler kapatilacaksa milli egitimin bu acigi kapatmasi gerekir. Egitim sistemi bu durumu kadirabilirmi kaldiramazmi bilemem. Fakat biödigim tek sey var...hükümet bu düzenlemeleri art niyetli olarak bir cemaatin önünü kesmek icin yapmiyor. Halka hizmet olsun diye yapiyor. Dogru yada yanlis... |
|||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|