Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Tartışıyorum Tüm Partililerin,Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 12-10-2012, 15:58   #1
Kullanıcı Adı
manifesto
Arkadaşlar yoruma gerek yok zaten bu MEÇHUL ADAM denilen arkadaş çok da meçhul değil.
Milli görüş militanı olduğunu sanan bir MİLKOM fanatiği.

Bu insanların ortak özelliği HÜKÜMET ve GÜLEN düşmanı olmaları
Her platformda bu yönde paylaşım yaparlar ve yapmaya da devam edecekler.
Klasik sözleri
ZİNA YASASI
DOMUZ ETİ
PAPA ZİYARETİ
DİYALOG SAPIKLIĞI

Başka da bir numaraları yoktur.
Mehmet Şefket Eygi'ye gelince
Yaşı hayli ilerlemiş bir İLİM CAHİLİ'dir
Bakmayın her gün gazetede yazmasına
Yazdığı yazıları okuyun
Her gün aynı yazıyı yazdığını anlayacaksınız.
İki dakika ilmi kelam ve sohbet edemez
Hiç bir etkiliğe söyleşiye katılamaz.

Nurculuk mesleği bir kesime ait değildir.
İman davasına hizmet etmeyi meslek seçmek Nurculuğun en önemli vazifesidir.
Siyaset yoluyla kendi dışındakileri BİZANS çocuğu Cehennem odunu ilan eden sapıtmış zihniyetlere inat insanlığın tümünü reddetmeden kucaklayabilmedir.

Bu evrensel mesajı anlayamayıp insanları kendi yaşadıkları karanlık çukurlara davet edenler ise militan bir zümrenin fanatikleri olarak azınlığa ait bir güruh olarak kalmaktan öte iş yapamazlar.

manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-10-2012, 17:10   #2
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar yoruma gerek yok zaten bu MEÇHUL ADAM denilen arkadaş çok da meçhul değil.
Milli görüş militanı olduğunu sanan bir MİLKOM fanatiği.

Bu insanların ortak özelliği HÜKÜMET ve GÜLEN düşmanı olmaları
Her platformda bu yönde paylaşım yaparlar ve yapmaya da devam edecekler.
Klasik sözleri
ZİNA YASASI
DOMUZ ETİ
PAPA ZİYARETİ
DİYALOG SAPIKLIĞI

Başka da bir numaraları yoktur.
Mehmet Şefket Eygi'ye gelince
Yaşı hayli ilerlemiş bir İLİM CAHİLİ'dir
Bakmayın her gün gazetede yazmasına
Yazdığı yazıları okuyun
Her gün aynı yazıyı yazdığını anlayacaksınız.
İki dakika ilmi kelam ve sohbet edemez
Hiç bir etkiliğe söyleşiye katılamaz.

Nurculuk mesleği bir kesime ait değildir.
Siyaset yoluyla kendi dışındakileri BİZANS çocuğu Cehennem odunu ilan eden sapıtmış zihniyetlere inat insanlığın tümünü reddetmeden kucaklayabilmedir.

Bu evrensel mesajı anlayamayıp insanları kendi yaşadıkları karanlık çukurlara davet edenler ise militan bir zümrenin fanatikleri olarak azınlığa ait bir güruh olarak kalmaktan öte iş yapamazlar.

Alıntı:

EVET BEN MİLLİ GÖRÜŞÇÜYÜM.ZİRA ONUN İLKELERİ İSLAM'LA ÖRTÜŞMEKTEDİR.BU YÜZDEN ONLARI ÇOK SEVİYORUM.KESİNLİKLE BİR CEMAATE DÜŞMANLIK EDEMEYİZ.ANCAK BİZLER HATA VE KUSURLARINI ONLARIN YÜZLERİNE VURMAKTAYIZ.EFENDİCE ANLATTIKALARIMIZ ÇOK OLDU AMA BİZİ ANLAMADILAR İNATLARINA DEVAM ETTİLER.OTURUP DA TEFEKKÜR EDİP "ACABA BİZ SAHİDEN DOSDOĞRU YOL ÜZERİNDE MİYİZ, YOKSA YANLIŞLIKLARIMIZ NEREDEDİR DİYE KENDİLERİNİ SORGULAMAMIŞLARDIR.BU YÜZDEN ONLARLA ARAMIZDA POLEMİKLER OLUŞMAKTADIR.HİZMET, HAKKA(İSLAM'A) OLMAYACAKSA İSTEDİKLERİ KADAR ÇABALASINLAR, ZİRA ALLAH ONLARIN BU TÜM ÇABALARINI BOŞA ÇIKARACAKTIR.

Dinlerarası diyalog imandan çıkmak demektir.Yani teslis inancı ile tevhid inancını birbirine çorba edip bu ümmete kakalanması nasıl iman davası olurmuş bunu izah edin!..Hem sonra sizler o gerçek Nur cemaatinden sıyrıldınız ve siyaset sahnesinde yerinizi aldınız.

Nur cemaatinden bir kaç arkadaşlarla görüştüm "bizler dinlerarası diyaloğa şiddetle karşıyız bizi Fethullah Gülen cemaatiyle bir tutmayın bu diyalog meselesi Fethullah hocamızı da aştı diye itiraf etmiştir.

Sizler, İslam'a hizmet değil adeta küfür ve şirk yolu olan dinlerarası diyaloğa hizmet ediyorsunuz.İslam'a hİzmet gerçekten böyle oluyorsa biz sizden özür dilememiz lazımdı.Oysa bütün tetkik ve incelemelerimizde görüyoruz ki gittiğiniz yol Gavurlara hizmet anlayışından başka bir yol değil imiş.

Milli Görüşçüler gavurlarla kucaklaşmaz onlar ancak müslümanlarla kucaklaşırlar.Önce bizim misyonumuz :
1- AHLAK VE MANEVİYAT
2-D-8, D-60 DEV PROJELER
3- iSLAM ORTAK PAZARI
4- İSLAM SAVUNMA PAKTI,
5-İSLAM EKONOMİ İŞBİRLİĞİ,
6-YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE
7-LİDER ÜLKE TÜRKİYE

8-YENİ BİR DÜNYA
PROJELERİNE HANGİLERİNİZ EL ATTILAR VEYA DESTEKLEDİLER?.BU SAYDIKLARIM PROJELERİMİZDE YIKICI BİR UNSUR VAR MI ?BUNLAR HEM İSLAM'I HEMDE MÜSLÜMANLARI YENİDEN DÜNYAYA HAKİM OLMASI VE DE BİRLEŞMESİ İÇİN YAPILANMAYA ÇALIŞILMIŞTIR 42 YILDIR BUNUN MÜCADELESİ VERİLMEKTEDİR..SİZLER SADECE DEVLETİN KADEMELERİNİ ELE GEÇİRİP ARPALIKLARDA DOLAŞAN GÜRUHLARDANSINIZ.SİZİN BU ÜMMETE FAYDANIZDAN ÇOK ZARARINIZ VAR.SİZLER İYİ NİYETLİ OLABİLİRSİNİZ.LAKİN GAVURLAR BİZE KARŞI HER ZAMAN ART NİYETLİ OLDUKLARI AŞİKARDIR.HER FIRSATTA MÜSLÜMANLARIN BİRBİRİNE DÜŞÜRÜLMESİ VE EZİLMESİ İÇİN TUZAKLAR HAZIRLARLAR.SİZLER BU TUZAKLARA ÇOK ÇABUK DÜŞTÜNÜZ.BİZ İSE SİZLERİ DEVAMLI UYARIYORUZ.LAİKİN SİZLER BU TUZAKLARDAN ÇIKMAK DA İSTEMİYORSUNUZ.

SEVGİLİ ARKADAŞIM!.ARTIK BU GAFLET VE DELALET UYKULARINDAN UYANIN,İSLAM'A HİZMET EDEMİYORSUNUZ BARİ ÇEKİLİN ARADANDA BU MESELENİN ERBABINA MEYDANI BIRAKIN...

SİYASETİMİZ TAĞUTİ SİSTEMLERE HİZMET DEĞİL HAKK'A HİZMETTİR.MİLLİ GÖRÜŞ SİYONİZMİ YOK ETMEK İÇİN KURULMUŞTUR.SİZLER İSE SİYONİZME HİZMET ETTTİĞİNİZİN FARKINDA DEĞİLSİNİZ.SİZLERLE ARAMIZDA Kİ FARKLAR BUNLARDIR.BU HALİNİZE ÇOK ACIYORUM.YAZIK EDİYORSUNUZ ŞU ÜLKEYE, ÇOK ZAMAN KAYBETTİRİYORSUNUZ....

Savaş ve çatışmalar, sömürü ve işkenceler, kavga ve soyso-psikolojik sıkıntılar birbirini takip ediyor. İnsanlık nereye, hangi hedefe gitmektedir? ... Zulüm ve sömürünün durması, çifte standart anlayışının sona ermesi için yukarıda ki saydıklarmızla sona erecektir.

Tam bu noktada D-8'i hatırlamanın ve hatırlatmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Milli Görüş lideri Rahmetli Necmettin Erbakan tarafından uygulamaya sokulan proje 8 İslam ülkesi ile hayata geçirilmişti. Temel ilkeleri; 1-Savaş değil, barış. 2-Çatışma değil, diyalog. 3-Çifte standart değil, adalet. 4-Sömürü değil, adil düzen. 5-Baskı ve tahakküm değil, insan hakları hürriyet ve demokrasi olarak belirlenmişti.

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (12-10-2012 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2012, 22:10   #3
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
EVET BEN MİLLİ GÖRÜŞÇÜYÜM.ZİRA ONUN İLKELERİ İSLAM'LA ÖRTÜŞMEKTEDİR.

Dinlerarası diyalog imandan çıkmak demektir.
Aslinda bir müddetligine forumlarda mesaj yazmaktan ziyade okumayi tercih ederek biraz kendime vakit ayirip okuduklarimdan istifade etmeyi terci etmistim...lakin bir gercegi vurgulamakta boynumun borcudur.

Mechul A. kardesim,
yazilarinizdaki heyecani anliyorum.
Yazdiklarinizda katildigim ve katilmadigim noktalar var.

Örnegin,
ben diyalogtan yanayim...fakat DINLERARASI diyalog adi altinda yürütülen bir faaliyete süpheyle bakiyorum. Cünkü bu d.a. diyalog sürecinde gerek teknik ve gerekse dini boyutuyla bazi hatalara imzalar atilmistir....bunuda gecelim asil mevzuuya gelelim müsadenizle.
Bu mesaji yazmama sebep sizin yukaridaki yazinizdir.
Siz diyorsunuzki " evet ben bir milli görüscüyüm"...Allah mübarek eylesin....bir milli görüscü olarak dinler arasi diyalogun imandan cikardigini ifade ediyorsunuz....PEkii, ben size desemki, avrupa milli görüs teskilati teskilat olarak yürütülen dinlerarasi diyalogun bizatihi icinde faal haldedir....acaba sizce avrupa milli görüs teskilati ve bünyesindeki dava erbabi dinden cikmismi olur?

Lütfen,
neyi nicin elestirdigimizi ve iyi bilmek namina,
teriminolojiye takilmadan, kelimelerin görünür haliyle degilde icerdigi anlam haliyle degerlendirmekte fayda vardir.

Diyalogu bu perspektiften ele alip olumlu yada olumsuz elestirilerimizi ona göre ifade edersek daha isabetli olur.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)