|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Üniversite sınavından bu tür suallerin yeri olmamalı. Dindar nesil nasıl yetişir bunu iki satırda açıklamak mümkün değil Böyle yetişmez bu kesin Türkiye halkı yüz yıldan fazla süredir sekülerlik imtihanı veriyor Yüz yılda bu duruma gelinmesi Bir o kadar süre içinde süreci tersine çevirmek ile mümkün olabilir Din adamları villalarda beş yıldızlı otellerde yüzlerce milyarlık jiplerde yaşamaya devam ettikçe Müslümanlar dünya malından daha fazlasını talep etmeye devam ettikçe dindarlık değil dünyalık artar. Tüm semavi inançların TEVHİD içinde olduğu iddiası ise boş bir iddia. Teslis inancı teslis inancıdır Tevhid inancı Tevhid inancıdır Biri diğeri olmaz Bu demek de şu değil,biri düşman öteki dost Dünya nüfusunun %33 ü hristiyan Bunu yok sayamazsınız.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
ama din adamlarına laf atanlara gelince din adına kılını kıpırdatmayanlar din adamlarının az olan hatalarını görüp onu ön plana çıkarmasın. öyle din adamları yok demiyorum. ama daha kaç yıl öncesine kadar da cam alacak parayı bile talebe eğitime verdiği için penceresi şeffaf bir naylondan ibaret olan din adamlarıda var. Dinin varlığı her yerde belli olmalı ve az da olsa anlatılmalı. biz din eğitimi kaldırılmasının yarısı kadar bile eğitimin düzeltilmesi konusunda çalışsak çok daha doğru olur. ben Türkiye adına yazdım ki onunda %99 Müslüman din eğitimi İlkokul döneminde en önemli süreç ve en çok ihmal edilen süreçtir. okulda din eğitimi olmasın diyenler din eğitiminin nerde olması gerektiğini söylerse daha iyi olur. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|