|
![]() |
#1 |
![]() Keşke ilgisiz arkadaşlar da konuya biraz ilgi gösterip yorumlarda bulunsa da kimin saçmaladığını görsek asgari ücret konusunda gördüğümüz gibi... Haa görmediysen konudaki diğer arkadaşların mesajlarını tekrar okumanı tavsiye ederim...
Sen hangi ülkede yaşıyorsun vallahi acayip merak ettim...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Alıntı:
İyide ben asgari ücretli sokakta yaşıyor diye bişey demedim ki nerden çıkardın bunu çok entersan ama borç içinde yaşadığı biliniyor... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Maaşı yüksek olan pek çok insanın da borçları var. Pek çok zenginin de borçları var. Asgari ücret alan ailelerin aç ve açıkta olmadıklarını söylüyorum. Bu söylediğimi reddettiğinde, asgari ücret alan ailelerin aç ve açıkta olduklarını iddia etmiş olursun doğal olarak. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Zenginin borcu varsa geliri de ona göre yüksek saçma bir örnek... Aç ve açıkta olmak ayrı şey ben yetmediğini söylüyorum sen anlamak istediğini anlıyorsun... Hadii yap bir hesap daha da akşam akşam güldür bizi yine... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ben sana asgari ücretliler aldıkları maaşlarla rahat rahat yaşıyorlar demiyorum ki! Asgari ücret alanlar aç ve açıkta kalmadan hayatlarını idame ettiriyorlar diyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
adaletvekalkınmapartisi, ak parti, artık okullardalar, başbakan erdoğan, başörtülüler, recep tayyip erdoğan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|