![]() |
#27 | |||
![]() Alıntı:
Alıntı:
-------------------------------------------------------------------- Adam oraya kendi bildiklerini yazmış, sizde gelip saçma sapan eleştirilerde bulunmuşsunuz. Varsa bildiğiniz birşey söyleyin. İnsanları bir kalıba koymaktan da vazgeçin. Burada herkesin yorumlarının altına, bu yobaz, bu geri kafalı, bu fetocu, bu badem bıyıklı vb .. gibi yazılar yazsılsa zaten forum olma özelliğini kaybeder. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Anladığım kadarıyla bazı insanlar bildiklerine yada bildiklerini sandığı şeylere o kadar inanmış ki, karşı görüşteki tutum yada davranışları okumuyor veya anlamak istemiyormuş gibi geliyor. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Alıntı:
Hatta hala inanmadıysan bir de örnek vereyim; Israil Merkezi Istatistik Burosu tarafindan aciklanan verilere gore, Israil ile Turkiye arasindaki ticaret hacmi 2010 yilinda bir onceki yila gore %26 artarak, $ 2.473 milyar’dan $ 3.124 milyar’a yukselmistir. Israil’in Turkiye’ye ihracati % 22 artarak $ 1.309 milyar’a, Turkiye’den ithalati ise %29 artarak $ 1.799 milyar’a ulasmistir. Hatta şu lafına '' Lütfen laikçilerin ve faşistlerin yalanlarına ve dolanlarına kanmayınız. Laikçiler, AK Parti'ye AK Parti Müslümanların partisi, dindarların partisi olduğu için düşmanlık yapıyorlar.'' diyecek birşey bulamıyorum. Sen ne okuyor nerede yaşıyorsun ? (diyip fazla uzatmıyorum) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nato'nun kurulma sebebi nedir ? Nato bir savunma örgütüdür. Bünyesindeki ülkeleri savunma amacıyla kurulmuştur. Ama artık farkındamısınız bilmiyorum ama artık Nato Emperyalist güçlerin amaçlarına hizmet etmektedir ( müslüman devletlerin dize getirilmesinde ). Patriotlar meselesine gelince. Kullanamadığın füzelerin senin ülkende ne işi var ? Siz sanıyormusunuz ki suriye çok güzlü bir devlet. Türkiye - Suriye savaşı çıksa 1 haftada yerle bir olur Suriye. Neden getirildiği hakkında tam bir bilgim yok ama hiçbir hıristiyan devlet hiçbir müslüman devlete boşu boşuna yardım etmez. Konu Cihannur tarafından (01-30-2013 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntının düzeltilmesi. |
||||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|