|
|
#28 | ||
|
Alıntı:
NATO'nun Sırbistan'a ve Libya'ya yaptığı müdahaleleri de hatırlayınız. Sırbistan'ın İslam ülkesi olmadığını biliyorsunuzdur. Ayrıca NATO'nun Libya'ya yaptığı müdahalenin sonuncunda Libya halkını zalim darbeci diktatör Muammer Kaddafi'nin elinden kurtardığını da hatırlayınız Suriye'nin elinde kimyasal silahlar vardır ve o kimyasal silahlar mevcut siyasi şartlarda Türkiye için tehdit oluşturmaktadır. Vatandaşlarımızın can güvenliğini korumak için patriotları getirttik. Patriotlar, Suriye'den ülkemize karşı yapılabilecek füze saldırılarını etkisiz kılmak için getirtilmiştir. Alıntı:
"Haberal (Mehmet Haberal) bana şu talimatı verdi: Dedi ki, ne yaparsan yap, ne yaparsan yap, bunların (AK Parti) oyunu azaltacak, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana'nın oyunu artıracak ne pu..luk biliyorsan hepsini yap dedi. Dedim ki hocam yani biz tabi bu adamlarımızı çıkaracağız; ama esas Saadet'i (Saadet Partisi) çıkarmak lazım. Niye dedi. Dedim bunlardan CHP'ye oy 1 gidecekse, Saadet'e (Saadet Partisi) 3 gitme ihtimali var. Çıkarabilir miyiz dedi. Dedim ki Ertan Yülek'i tanıyorum, konuşurum, çıkarırız. Ertan'ı ben de tanıyorum dedi. O zaman siz konuşun. Ertan ağbiye açtım telefonu, Saadet Partisi'nden istediğim adamı genel başkanları dâhil getirdim, buraya getirdim ve 1.000'in üzerinde SMS geldi Saadet Partisi Genel Başkanı'na. Ve ben inanıyorum ki en az 1 puan artırdı." Nahit Duru ve Kanal B yazarak internetten küçük bir araştırma yaparsanız konuyla ilgili videolara ulaşabilirsiniz. Kötülerin amaçları, dindarların partisi olan AK Parti'yi iktidardan düşürerek iktidara CHP-MHP faşizm koalisyonunu getirtmektir. Kötüler, bu amaçları doğrultusunda her türlü şeyliği yapmaktan da çekinmemektedirler. Konu Cihannur tarafından (01-31-2013 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|