|
|
|
|
#1 |
|
adam gibi çalışıp alsaymış hocadan not istemek yerine büyüdümü kpss sorularını verip affettirisiniz kendinizi çok mu zor
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Kpss soruları verilcekmiş. Kişi ve ailesine hakedilen belge verilmediği halde, çıkıp 'ileride kpss soruları verirler' demek ahmaklık ötesidir. 'Ehh belgemizi vermediler ama olsun kpss sorularını alırız daha iyi hem kpss soruları'' diye de bir ifade, düşüncede görmedim haberde. Aksi halde kişiye sınıf atlatılır, gereğinden fazla belgeler verilirdi. Hem kpss sorularını kim kime vermiş ? Elalemin yıkamadığı------ uydurduğu şeylere inanıp taparak dile getirmek bir başka cahillik örneğidir. Konu Yıldırım tarafından (02-05-2013 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Seçilen kelimelere dikkat |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
kıvırma bi sınavda benmi çıkardım 20 birinci dağıttınız soruları konuşuyosun bu kızada verirsiniz 10 sene sonra çıkar kafamdaki yüzünden teşekür verdiler ama kpss sorusu verdiler şu oldum diye Konu Yıldırım tarafından (02-05-2013 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: uygunsuz uslup+ alıntıda düzenleme yapılmıştır |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|