|
![]() |
#1 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Şıklık arama tesettürde Edepli ol ki uç yükseklerde Pardesü manto dediler Kadının edebini beş para ucuza getirdiler iRFAN MECLİSİNDE ARADIM TALEP, İLİM İSE GERİDE KALDI İLLA EDEB İLLA EDEB!.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Evet karşıymışız gibi bir durum ortaya çıktı. Ben de yukarıda yazdığınız gibi düşünüyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Niye gocunuyorsunuz ki?Çarşaf size biraz ağır mı geliyor?Nedir derdiniz?Neden çarşaftan başka şeyleri arıyorsunuz?.Manto ve pardesü olmasaydı bu ülkemizin müslüman kadınları ne giyeceklerdi?Elbett ki en önemli olan edep ve hayadır.Bunlar olmasa isterse çarşafın içine gömülse yine edepsizliğini gösterir. EDEBİ KENDİSİNE ŞİAR EDİNEN VE TAKVA SAHİBİ OLAN BİR MÜSLÜMAN HANIMEFENDİ ÇARŞAFTAN BAŞKA BİR ŞEY GİYECEĞİNİ DÜŞÜNMEZ.İLLA Kİ ONU GİYMEK İSTEYECEKTİR.ZİRA ÇARŞAFTA SÜSLENMEK, PÜSLENMEK VE HAVA ATMAK YOKTUR.İŞTE SİZ BU ASIL GERÇEĞİ KAVRAYAMIYORSUNUZ.ERKEKLER,CİDDİ VE VAKUR ÇARŞAFLI KADINLARDAN ÇEKİNİRLER.OYSA MANTO VEYA PARDESÜ GİYENDEN PEK ÇEKİNMİYORLAR.BİZ BUNLARA DEFALARCA ŞAHİT OLDUK VE TECRÜBE EDİNDİK.SİZLER TESETTÜR KONUSUNDA DAHA TOY VE BİLGİSİZSİNİZ.BU HiKMETİ ANLAYAMIYORSUNUZ.SİZİN NEFSiNİZE çOK AĞIR GELİYOR BU ÇARŞAFA BÜRÜNMEK...ÇÜNKÜ; "ÇARŞAFA BÜRÜNÜRSEM BENİ HORLARLAR AŞAĞILARLAR, KİMSE BENİMLE ARKADAŞLIK VE DOSTLUK YAPMAZLAR, HERKES BENDEN KAÇAR" DİYE DÜŞÜNEN HANIM YANILMIŞ VE ALDANMIŞTIR. Sözün özü şudur ki; Siz de haklısınız.Zira kemalist din düşmanları çarşafı on yıllarca öcü böcü gösterdiler.Sizlerde korktunuz.Ne yapalım sizin İslam anlayışınız bu kadarmış.Herkes Allah'ın huzurunda hesap verecektir.Allah'ın razı olmadığı bir şeyde rahmet ve bereket aramayınız... Konu MEÇHUL ADAM tarafından (04-21-2013 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|