Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Çözüm Sürecini ve Dolayısıyla PKK Terörünün Bitirilmesini Destekliyor musunuz? | |||
Evet, Kürt sorunu çözüme ulaştırılsın, PKK terör örgütü etkisiz hâle getirilsin ve böylelikle düşük yoğunluklu savaş sona erdirilsin. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
35 | 92.11% |
Hayır, Kürt sorunu da bu sorundan kaynaklanan etnik terör de bitirilmesin, düşük yoğunluklu savaş sürsün, insanlar ölmeye ve analar ağlamaya devam etsinler. |
2 | 5.26% |
Ulusalcıların, laikçilerin ve faşistlerin kara propagandalarının etkisi altındayım ve bu yüzden kararsızım. |
1 | 2.63% |
Katılımcı sayısı: 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
#25 |
![]() Benimde ankete bir önerim var Evet çözüm sürecini destekliyorum sonuç olarak başarısız olsa bile her halükarda kaybeden biz yani devlet olmayacak gibi bir şıkda olmalı .
Bu süreçte PKK yoldan dönerse Öcalan'ın talimatına rağmen silah bırakmaz ise PKK Türkiyedeki tabanını belkide tamamen kaybedecektir Türkiyedeki Kürtler Öcalanın sözünü dinlemeyen PKK'yı dışlayacaktır diye düşünüyorum . Bu durumda Türkiyede taban desteği olmayan PKK ile mücadele eskiye göre daha kolay olacaktır yani her şekilde Devlet bu işten zararla sıyrılmaz diye düşünüyorum. NOT : Ankette kürt sorunu denmiş lütfen terör sorunu olarak değiştirin . Konu EZEL tarafından (05-10-2013 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|