|
|
|
|
#1 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Novek, insanlar fikirlerini değiştirebilirler. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir zamanlar bazı konularda başka düşünüyordu, şimdi ise daha farklı düşünüyor. Muhtemeldir ki Recep Tayyip Erdoğan'ın eskiden Avrupa Birliği'ne karşı olan sözlerini de bulabilirsin; ama günümüzde bakarsan Avrupa Birliği'nden yana bir Erdoğan görürsün.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
geçenlerde bulgaristana gittim ordakiler avrupa birligine girdiklerine pişmanlar.
ayrıca bulgaristan doga açısından çok zengindir. istanbulda hava okadar kirliki insanlar en az 10 saat uyumadan uykularını alamıyorlar. oysa bulgaristan 5 saat uyku bile yetmekte. Konu xfce tarafından (05-29-2013 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Canım ne olacak, insanın görüşü uzun yıllar içerisinde değişebilir. Ben mesela seneler evvel o "iki ayyaş"tan birisini kahraman olarak görüyordum fakat araştırıp öğrendikten sonra ne kadar şerefsiz bir herif olduğunu idrak ettim. Eskiden başka düşünüyordum şimdi başka düşünüyorum. Bu tür şeyler olabilir. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
faizi kaldıramazsınız çunku faiz olmadan kapitalizmde olmaz yani kapitalizmi kaldırıp başka bir model ortaya koymak zorunda kalırsınız.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Metro da yapıldı, metrobüs sistemi de getirildi, bir çok düzenleme de yapıldı, ama hala trafik sorunumuz mevcut. O zamanın şartlarında, tahmin ediyorum ki köprü yapılmadan da geçiş problemi çözülebilirdi, ama günümüzde 18 yaşındaki insanların dahi arabası varken bu sorun nasıl çözülecek? Elbet herkesin yüreği biraz buruktur ormanların yok olması konusunda fakat herkes bunu provokasyon malzemesi olarak kullanıp insanların canının yanmasına sebebiyet vermiyor.
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|