|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Bu konu 15-20 yıldır tartışılan, velilerimizin, eğitimcilerimizin, "çocuklarımız sosyal faaliyetlere vakit bulamıyorlar, dershanelerle okul arasında koşturup duruyorlar, test ve tost gençliği yetişiyor" gibi pek çok eleştirilerine konu olan bir alan. Hem okulda, eğitim göreceksiniz, hem de benzer bir eğitimi parayla satın alacaksınız. Okuldaki masrafa da yazık, dershanedeki masrafa da yazık. Dolayısıyla eğer siz, okullarda verilen eğitimden daha iyisini verme iddiasında olan kurumlarsanız o zaman buyrun, özel okullar haline gelin. Gerekli alt yapıyı sağlayalım. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 28 şubat döneminde çevik bir'e dershanelerini okullarını vermeye hazır olduğunu söyleyen fetullah gülen desrhaneleri kapatılacak diye günlerdir tayyip erdoğan a ve ak parti ye saldırıyor..
Hatta fethullah daha da ileri viderek darbecilerin hapiste olmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu elinde olsa hepsini serbest bırakacağını da söylemiş. Yani tayyip erdoğan karşı chp nin ve ergenekoncuların desteğini almaya çalışıyor bu dershane cemaatinin okullarında okumuş dershanelerine gitmiş birisi olarak fethullah gülen'den artık nefret ediyorum. Yazıklar olsun! Konu Cihannur tarafından (11-29-2013 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Başbakanda İlker Başbuğun içeride olmasından üzüntü duyuyor, hele Bülent Arınç gazeteci, kimi asker vs üzüntü duyuyor ve defalarca dile getiriyor. Diğerlerini söylemiyorum bile. Onlardan da nefret ediyor musun çok merak ettim. Olayı cemaat başlatmış gibi göstermek de neyin nesi. Acayip hesaplarla dershane kapatan Ak partidir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Eğitimde ne kadar eşitsizlik varsa kaldırsınlar hodri meydan. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |