|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
Dersanelere verdiğiniz paraları sorumlu bir vatandaş gibi kalkıp okullara bağışlasaydınız ve bunu talep etseydiniz bence devlet okullarına dışarıdan bile gelip okumak isteyen çıkardı. Asgari ücret 800 lira dersane 1000 lira. daha düne kadar okul 100 lira aidat istediği zaman ortalık yıkılıyordu. Dersaneler durumu müsait olan gençleri alıp eğitiyor fakat müsait olmayan vatandaşlar hep yerinde sayıyor. İyi eğitim alanlar sürekli istedikleri yerde durumu müsait olmayanlar kahve köşelerinde,temizlikte hayatları bitiyor. İşte bu yüzden memurun akrabası memur oluyor hamalınkide hamal. İnsafınız yoksa mantığınızı kullanın o daha fazla işe yarar. Eğer o cemaat adına söyledikleriniz doğru ve güvenilir bilgi ise çok yanlış yapıyorlar. Ben Sayın Gülen beyefendinin gerekirse hükümete devrederiz dediğini okumuştum her yerde. Ve aslında sayın Gülen çıkıp görsel medya üzerinden konuşsa bizzat dilinden fikirlerini dinlesek daha güzel olur. Varsayımla sevmektense bilerek sevmemek daha güzeldir.
Konu Ekinoks tarafından (11-21-2013 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Eksikti |
||
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Okula parayı bağışlayınca eğitim kalitesi mi yükseliyor. Öğretmen aynı öğretmen. Hadi dershaneye verdiğin parayı ver bakalım artıyor mu kalite. Bu para öğretmenin cebine mi giriyor. MEB'teki öğretmenin umrunda niye olsun okula bağışlanan para. O para ile temizlik görevlisi, fotokopi vs vs paralar ödenir ancak. Eğer okul müdürleri risk almasa okulları afedersin ama b.k götürür. İlkoul ve ortaokula devlet faturaları dışında 1 lira vermez biliyor musunuz. Okulumuz 1500 kişi ve 55 öğretmen. Hiç kadrolu hizmetlisi yok. 4 kişi tutuluyor bunların SGK sı, maaşı veli desteği ile oluyor. Yasak olmasına rağmen katkı parası topluyor. İstese toplamazlar. Bu Akp gelmeden öncede böyle idi, şimdide böyle. Yıllardır düzen aynı. Bi değişiklik yok. Kimse kusura bakmasın 4+4+4 zaten kötü bir sistem. Ben Akp kurulduğundan beri destekliyorum ama malesef eğitimde kötü. Çocuğum İHL de diyorum 45 kişilik sınıf, lise içerisinde ortaokul koymuşlar. Memnun değilim, kimse değil. Bu yıl 1. sınıf okutuyorum gelin görün aralarında 24 ay fark olan çocuklar var. GELELİM CAN ALICI soruya: Dershaneler kapandı ne güzel vatandaş para vermekten kurtuldu. Başbaknda diyor kapatmıyoruz, dönüştürüyoruz. Özel okula dönen dershane bedava mı olacak sanki. 10000 - 15000 arası paraları kim verecek. Hadi onu geçtim dershaneler açmıyorum özel okul kepengi indiriyorum derse nolacak. O kadar öğretmeni sayın Başbakan alacam dedi. Bence 100000 öğretmeni birden alamaz. Yalan söylüyor. Bunların kredi taksidi var, çocuğu okuyor. Bunalrın 1 ay para alamaması o insanları ne kadar büyük sıkıntıya sokar hiç düşündük mü? Lütfen yanlışada yanlış diyelim. Partizanlığa gerek yok. |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|