![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
iki ayyaş meselesine gelince o konuşmada bi yerde geçiyor ve lafın nereye gittiği bilmeyen yok... ama bu ses kaydında en dikkat çeki yer orası olduğu için firavun dedi deniyor ama firavun demese bile ses kaydında çok laflar var... diyelimki ses kaydının tamamı masumca peki bana açıklarmısınız 91 yılı yayınlanan "lider" yazısı niye yayınlandı tekrar ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Akparti İki ayyaş konusunda senin anladığın gibi mi yorumladı hayır. Hüseyin Çelik yan çizmedi mi?
Lider yazısını ben doğru buluyorum. Noldu ki Erdoğan sağa sola fitne derken sorun yok ya. Benim tanıdığım lider kendine kurulduğundan beri destek vereni bırakıp, Diyarbakırda Barzani, ile Baydemirle kucaklaşan değildir. Oslo da pkk ya cemaati tercih eden değildir. Olayları sadece dershane boyutu ile değerlendiriseniz tabi herşey güllük gülistanlık olur ki oda saçma bi karar zaten. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
başbakan daha bügün dediki cemmati hiçbir zaman geri çevirmdedim diye... peki geri çevirmezken çok hoştu da şimdi ne oldu? osloyla cemaat ne alaka siz baya demogoji üretimi yapmışınız belli ki... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Yoksa planlama yaparsın. Sözleşmeni yaparsın, dersin ki 5 yıl sonra kapatıyorum ona göre der, yine kapatır. Ya bu konuyu bi yerde tartışmakta fayda var sayfadan sayfaya atlar olduk :D Kafam döndü :D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
başbakan yalan mı söylüyor? biz haber ettik tekliflerde bulunduk diyor... tamam olur bana uyar ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() @Akbursa
sana mı soracağım fetoculara ne diyeceğimi? Fet Club yerine Menfaatler Klubü de diyebiliriz... ![]() elin amerikasında yaşayıp israil e taşeronluk yapan ve milletin paralarından rant sağlayıp hükümete saldıran bir adama neden saygı duyayım? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|