Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Bugün ve Sabah "Bugün" ve "Sabah" Gazetesi köşe yazıları.

Stil
Seçenekler

Alt 11-25-2013, 00:09   #11
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende diyorum nerde demiş. Üstüne alınan varsa demek ki Firavun gibi hissediyor kendini.

İki ayyaş olayını hatırlatayım size
Arkadaşım anlatamıyorum galiba... paylaştım aç hem sesli hem yazı...

iki ayyaş meselesine gelince o konuşmada bi yerde geçiyor ve lafın nereye gittiği bilmeyen yok... ama bu ses kaydında en dikkat çeki yer orası olduğu için firavun dedi deniyor ama firavun demese bile ses kaydında çok laflar var... diyelimki ses kaydının tamamı masumca peki bana açıklarmısınız 91 yılı yayınlanan "lider" yazısı niye yayınlandı tekrar... yaa siz bi kendinizi akıllı zannediyorsunuz galiba
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2013, 00:23   #12
Kullanıcı Adı
Akbursa
Akparti İki ayyaş konusunda senin anladığın gibi mi yorumladı hayır. Hüseyin Çelik yan çizmedi mi?

Lider yazısını ben doğru buluyorum. Noldu ki Erdoğan sağa sola fitne derken sorun yok ya.

Benim tanıdığım lider kendine kurulduğundan beri destek vereni bırakıp, Diyarbakırda Barzani, ile Baydemirle kucaklaşan değildir. Oslo da pkk ya cemaati tercih eden değildir.

Olayları sadece dershane boyutu ile değerlendiriseniz tabi herşey güllük gülistanlık olur ki oda saçma bi karar zaten.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2013, 00:33   #13
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Akparti İki ayyaş konusunda senin anladığın gibi mi yorumladı hayır. Hüseyin Çelik yan çizmedi mi?

Lider yazısını ben doğru buluyorum. Noldu ki Erdoğan sağa sola fitne derken sorun yok ya.

Benim tanıdığım lider kendine kurulduğundan beri destek vereni bırakıp, Diyarbakırda Barzani, ile Baydemirle kucaklaşan değildir. Oslo da pkk ya cemaati tercih eden değildir.

Olayları sadece dershane boyutu ile değerlendiriseniz tabi herşey güllük gülistanlık olur ki oda saçma bi karar zaten.
bananeki hüseyin çeliğin kıvırmasından... sözün yeri belli...
başbakan daha bügün dediki cemmati hiçbir zaman geri çevirmdedim diye... peki geri çevirmezken çok hoştu da şimdi ne oldu?

osloyla cemaat ne alaka siz baya demogoji üretimi yapmışınız belli ki...
Alt 11-25-2013, 00:40   #14
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bananeki hüseyin çeliğin kıvırmasından... sözün yeri belli...
başbakan daha bügün dediki cemmati hiçbir zaman geri çevirmdedim diye... peki geri çevirmezken çok hoştu da şimdi ne oldu?

osloyla cemaat ne alaka siz baya demogoji üretimi yapmışınız belli ki...
E biraz farklı kanalları izlemekte fayda var diyorum o zaman. Oslo ile 2. açılım ile elbet alakası var.

Yoksa planlama yaparsın. Sözleşmeni yaparsın, dersin ki 5 yıl sonra kapatıyorum ona göre der, yine kapatır.

Ya bu konuyu bi yerde tartışmakta fayda var sayfadan sayfaya atlar olduk :D Kafam döndü :D
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2013, 00:47   #15
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
E biraz farklı kanalları izlemekte fayda var diyorum o zaman. Oslo ile 2. açılım ile elbet alakası var.

Yoksa planlama yaparsın. Sözleşmeni yaparsın, dersin ki 5 yıl sonra kapatıyorum ona göre der, yine kapatır.

Ya bu konuyu bi yerde tartışmakta fayda var sayfadan sayfaya atlar olduk :D Kafam döndü :D
tek kanal dinleme gibi bir huyum hiç olmadı çok şükür...
başbakan yalan mı söylüyor? biz haber ettik tekliflerde bulunduk diyor...
tamam olur bana uyar
Alt 11-25-2013, 00:55   #16
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
@Akbursa

sana mı soracağım fetoculara ne diyeceğimi?

Fet Club yerine Menfaatler Klubü de diyebiliriz...

elin amerikasında yaşayıp israil e taşeronluk yapan ve milletin paralarından rant sağlayıp hükümete saldıran bir adama neden saygı duyayım?
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)