|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Mademki AK Parti Hükümeti artık dershanelere ihtiyaç kalmadığını düşünüyor, öyleyse gerekirse dershanelere ihtiyaç kalmadığını anlatan kamu spotlarını TV'lerde yayınlatsın; ama dershanelere dokunmasın. Çünkü eğer dershanelere gerçekten ihtiyaç kalmadıysa insanlar çocuklarını dershanelere göndermezler ve böylelikle dershaneler kapanmak zorunda kalırlar. AK Parti'nin, dershaneleri zorla kapatmak veya aşırı yaptırımlarla kapanmak zorunda bırakmak gibi uygulamalara tevessül etmesini doğru bulmam. Demokratlığın ölçütlerinden biri de serbest teşebbüs hürriyetini savunmaktır. Demokrat AK Parti, dershaneleri zorla kapatarak teşebbüs hürriyetinin önüne engel koyan bir siyasi parti durumuna düşmemelidir.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
ben birşeyi merak ediyorum iki günde fikrinizi değiştirecek ne olduda ikiside islam için çabalayan derken ak parti ve cemaat için şimdi böyle oldu anlayamadım... kızlı erkekli evlerede dokunmasın dershaneler de değmesin yada vatandaşın hayrına başka işlerde yapmasın... düzen sürsün gitsin... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
AK Parti'nin en önemli hatalarından birinin Allah'ın adının mahkemelerde edilmekte olan yemin metninden çıkartılması olduğuna dair protesto konusu açmıştım. Aşağıdaki linke tıklayarak da o konuda yapmış olduğum yorumları okuyabilirsin. Allah'ın Adının Yemin Metninden Çıkartılmasını Protesto Ediyorum AK Parti'nin dershane düzenlemesi konusunda genel tavrını da Allah'ın adının mahkemelerdeki yemin metninden çıkartmasındaki hatası gibi hatalı görüyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
AK Parti'nin en önemli hatalarından birinin Allah'ın adının mahkemelerde edilmekte olan yemin metninden çıkartılması olduğuna dair protesto konusu açmıştım. Aşağıdaki linke tıklayarak da o konuda yapmış olduğum yorumları okuyabilirsin. Allah'ın Adının Yemin Metninden Çıkartılmasını Protesto Ediyorum AK Parti'nin dershane düzenlemesi konusundaki genel tavrını, Allah'ın adını mahkemelerdeki yemin metninden çıkartmasındaki hatası gibi hatalı görüyorum. Konu Cihannur tarafından (11-29-2013 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|