![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
bilgim olan konulara gelince öncelikle sizde bilirsiniz ki müfredatı uygulamak öğretmenin görevidir. aksaklıklarada çözüm bulabilir... size bir örnek vereceğim mesela benim bildiğim kadarıyla ilkokulun ilk dönemi oyun ve benzeri eğlenceli aktivitelerle geçirilecekti ama ilkokula giden birisi yeğenim 3 ayrı çocuk var üçününde öğretmeni farklı... birisi birinci dönem bitmeden okuma yazma öğrendi okuldan kaçmanın yollarını arıyor öğretmen o kadar zorlamış ki... yeğenimin öğretmeni yeni müfredata çok yakın uygulama yapmasından dolayı hergün koşa koşa okula gidiyor, diğer tanıdığım ise 1, sınıfın sonuna okuma yazmayı çat pat öğrendi... şimdi müfredat bu kadar berbatsa bu farklar niye? sakın yanlış anlamayın muhteşem bi sistem var demyorum ama sizede el insaf diyorum... siz başka ülkede yaşıyorsunuz galiba... Benim kardeşim ve diğer yeğenimde imam hatipe gidiyorlar... bizim yaşadığımız yer kasaba ihl ilçede... yol parasını devlet veriyor, yemeklerini veriyor, okula ufak tefek ihtiyaçlar dışında bir kuruş alınmıyor... haaa bu arada cemaatçi hocalar bişeyleri bahane edip meb'de para topluyorlar cirit atıyorlar tabi buda devletin suçu!... anlayacağınız bizimde haberimiz var bazı konulardan ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|